Mennyit adsz havonta egyháznak?
Vasárnapoknént vagy 200 forintot. Persze ezt is sajnálom. Egy vallásba folyamatosan fizetni miközben ez inkább lelki dolog....
Ha pedig nem adsz azt mindenki látja. Mert nem elég a hátul lévő perselybe rakni aki akar. Mindenképpen a tömeg előtt is elker kérni, hogy tényleg adjál mááár valamit.
7es, ez nem így van. Nálam is volt, hogy nincsen nálam, és nem tudtam semmit adni.
Ha meg így adod azt a 200 ft-t az nem sokat ér, lásd szegény asszony két fillérje.
Én nem is vagyok vallásos pont az ilyen dolgok miatt. Csak anyám miatt járok.
De jelezned kell, hogy lássa a srác, hogy nem adsz. Ezt valószínűleg mások is látják. Én legalábbis szoktam látni mikor dobáljál be mégha nem is érdekel igazából.
Kb. 1000 forint perselypénzt havonta. Az egyházi adót és a jövedelemadó 1 %-a nem havi költség, ezeket évente fizetjük.
Egy missziós alapítványt szoktam támogatni a másik adó 1%-kal, illetve időnként utalok nekik.
Nem csak pénzben támogatom amúgy az egyházat, hanem munkával vagy pl. ruhákkal a karitászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!