Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egyetértetek Nagy Gergely...

Egyetértetek Nagy Gergely apologétával a Kalám-érv kapcsán?

#Isten #kalám érv
2022. jan. 7. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy református inkább téged tagadna le, hogy ismer. 😐
2022. jan. 8. 06:29
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
Hát tagadjon. Akkor sem ismerek el egy etetnek tanítást mint a kettős predeszti. Én legalább le vagyok konfirmalva és nem jártam evangélikus óvodába ahol eltéritsenek mint más kisgyerekek.
2022. jan. 9. 12:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem igazán van fogalmad arról, hogy az evangélikusok is ugyanazt tanítják, mint a reformátusok, ugye?
2022. jan. 9. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Ó akkor miért van náluk kereszt meg oltár meg Jézus kép.a falon? És nyugodj meg Liturgia is van náluk. A katolikusoknak van egy olyan amikor kell mondani a papnak hogy mert méltó és igazságos és ez az evanoknál.is megvan. És református gyerekeket miért vesznek be az óvodába. Inkább ajaltak volna az unokatestvéremnek református óvodát mert van Nagyváradon. Az evangélikus pap ismeri a református óvoda vezetőséget és tudott volna beszélni velük hogy az unokahugomat vegyék fel oda. Ha már egyházi óvodába ment akkor a reformátusba kellett volna ajánlja az evangélikus pap. Ha csak nem az a szándéka hogy 5 év alatt mert 4 év az ovi, 1 a bölcsőde, attéritené. Vagy mikor a gyerek 6 vagy 7 éves lesz akkor katolikus iskolába ajánlana. Igaz hogy voltam ma templomban és tudom hogy bűn, nem a templom hanem amit írok de soha egy vallást se gyűlöltem úgy mint az evangélikust. Inkább elmennék ezerszer Szentmisére mint egyszer az evanba. És ha fel is jejrntenétek, azért nem jár börtön amiért azt érzed amit érzel és kiirod. Ha az evangélikus templomba mennék is ott mondanám Mátyás Attila a pap esetleg kivezetni a templomból de nem jelentene fel. A volt főnököm gyerekei is odajartak oviba de azok evangélikus vallásúak voltak. Ezt hogy evangélikus a csoportvezetőnő, Olga mondta nekem. A volt főnököm nél nem voltunk olyan viszonyba hogy a vallását kérdezzem. Még örültem is akkor hogy evangélikus mert legalább nem visz minket a református templomba.
2022. jan. 9. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Ki tudja az az ároni áldás is mi lehet. Értsétek meg ők közelebb maradtak a katolikushoz. És csak azért nem térítik be őket mert a pápa lagyszivu. Még a migransoknak is a lábát mossa akik pogányok nemhogy az evanokat térítse vissza a katolikus egyház
2022. jan. 9. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:

"És nem tudhatjuk, hogy vannak-e az időn kívül álló entitások,"

De tudunk egyről. A foton részecske számára soha nem telik az idő, soha nem öregszik. Az örökkévalóságban létezik nem az időben.

2022. jan. 9. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!