Hálás vagy Istennek hogy a bűneidért egyszülött fiát adta hogy ne kárhozz el ha egyszer meghalsz hanem a mennybe juss? Ne a pokolba
Egy kicsit fontolóra vettem az 1-es válaszát, mert van benne igazság azért.
Igencsak fura nekem ez a megállíthatatlan koronavírus és mutáns variánsok hulláma. Van, aki tényleg belehal abba is, ha beoltják?!
Mintha kezdődne a Sátán uralma. Szentvizet nem lehet kérni a templomokból lassan már két éve (római katolikus.) Mi ez, ha nem a "világvége" kezdete?!
Nekem iszonyúan fájt egy darabig édesanyám elvesztése. De a koronavírus hullám első KIJÁRÁSI TILALOM napján fellélegeztem hirtelen: milyen jó, hogy édesanyám ezt a furcsa helyzetet nem érte meg!
(Így kezdtem feldolgozni az elvesztését a haláleset utáni hetedik hónapban, napra pontosan.)
Nem vagyok hálás. Nekem nem fér bele az értékrendembe, hogy valaki megölje a saját gyermekét.
Úgyhogy nagyon remélem, hogy isten nincs.
Ez a "bűneidért egyszülött fiát adta" annyit jelent, hogy a fiát a bünösök közé küldte, hoyg öljék meg, azaz újabb bünöket kövessenek el, illetve hoyg a fia meghaljon, CSAK AZÉRT, hogy ö maga (mármint az isten) megbocsásson az embereknek.
Ha valamennyi jó akarat, erkölcsösség meg tisztesség lett volna benne, akkor egyszerüen megbocsát minden feltétel nélkül, és nem öleti meg emberekkel - akik így válnak bünössé - a fiát.
Nekem ez a "nagy tett, áldozat" csak egy elmebetegnek lehet pozitív!
"Szukseged van az Úrra?"
Persze, mindenkinek szüksége van rá
"Őszintén szólva nem teljesen értem a dolgot. Hogy adta oda az egyszülött fiát, ha még mindig megvan? És miért kellett odaadni? Ha mindenható, akkor elég annyit mondania, hogy oké, mostantól mégsem mentek a pokolba."
Mert akkor nem lenne szavatartó és mi hívők nem értenénk, hogy miért lett ilyen engedékeny a bűnnel szemben, és bizalmatlanok lennénk Istennel szemben az örökkévalóságban, hogy bármikor meggondolja magát és megszünteti a fizikai világot és minket is.
Persze az istentelenek a sátáné, aki a hazugság atyja, így nem csodálom, hogy az istentelenek egy hazug entitást preferálnak. Ezért sátánisták, tudatosan vagy tudat alatt
Jobb ez így. Az istentelenek mennek a lecsóba, mi pedig egy megbízható Istennel az örökkévalóságba
"Nekem ez a "nagy tett, áldozat" csak egy elmebetegnek lehet pozitív!"
Elmebeteg vagy, de mégsem pozitív neked, szóval ellentmondtál magadnak.
Csak az ostoba lázad Isten ellen. Még ha nem lenne Istennek igaza, akkor is az Ő akarata teljesül. És még igaza is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!