Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolsz erről?

Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
Mondja Jézus: Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket, hogy legyetek mennyei Atyátoknak fiai, aki felhozza napját gonoszokra és jókra, és esőt ad igazaknak és hamisaknak. Mert ha azokat szeretitek, akik titeket szeretnek, mi a jutalmatok? Nem ugyanezt teszik-e a vámszedők is? És ha csak atyátokfiait köszöntitek, mennyivel tesztek többet másoknál? Nem ugyanezt teszik-e a pogányok is? Ti azért legyetek tökéletesek, mint ahogy mennyei Atyátok tökéletes.” MÁTÉ EVANGÉLIUMÁBOL
2021. dec. 28. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem rokon törzs sem származás vagy bármi kötöttség ne legyen ok hogy az ember ellensegeskedik . Egyetemes elfogadás megbékélés elve .
2021. dec. 28. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

A kereszténység maga manapság egy elgyengült cucc lett.

Régen erős volt,most már minden kakit lenyel,libsi.

Régen megölték azokat a nőket,akik nem voltak szűzek mielőtt házasodtak.

Ma már orrba-szájba fűvel-fával keverednek,mindenféle népséggel.

Régen megölték a homokosokat,ma már fogadj el mindenkit.

És ma már homofóbnak nevezik az embert,ami kamu mert a phobia félelmet jelent.

Régen az a gyerek,aki megütött egy szülőt mit kapott te jó ég...

Ma már csak "tanítsd meg hogy ne legyen ilyen".

Manapság aki vallásos itthon,az úgy öltözik mint egy keresztény?

Úgy öltöznek manapság,mint a majmok.

Zöld haj,lányoknak fiús haja van,csoda hogy még nem ugatunk.

Régen igyekezett erőszakos lenni a dolog,pl a pap hívta a katonákat,ha gáz volt,vagy sok nem hívő volt egy helyen.

Ma?Csinálj amit akarsz,Isten nem fog elítélni nyugi.

Azért kicsit más lett.

Én nem tudom,nekem úgy tűnik,hogy a kő átváltozott párnává. :/

2021. dec. 28. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Értéktelen szövegelés.
2021. dec. 28. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém,vagy a kérdésben lévő szöveg?
2021. dec. 28. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Téged mikor dobnak már ki innen, hogy egyszer sem vagy képes vallás kategóriába kiírni ezeket?
2021. dec. 28. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:
1# A keresztényeket vagy szektaelhagyókat öltek meg ,ókori törzsek babonás előírásai meg buzergansokat tolvajt de bárkit .Lásd az iszlám . Katolikus római vatikán egy terrorszerv , eredetileg Péter apostol tanúságtélenrk képviselete lenne de elhatalmasodva politikai hatalmat kaparintottak .
2021. dec. 28. 22:49
 7/9 anonim ***** válasza:
16%
Az ellenséget nem lehet szeretni. Jézus olyat ker ami lehetetlen és O tudja. Hogy Szeresd akit gyűlölsz teljes szívemből?
2021. dec. 29. 00:04
 8/9 KZitus ***** válasza:
21%

Szia

Mivel nagybetűkkel írtad, ezért gondolom a vers azon része érdekel. Az logikus, hogy az ember nem lehet tökéletes Ádám bűne miatt. Senki.

Máté 5:48

tökéletesek: Az itt használt görög szó jelentése ’teljes’, ’érett’, illetve egy szerv által meghatározott irányelv szerint ’hibátlan’. Egyedül Jehova tökéletes abszolút értelemben. Így hát amikor emberekre használják ezt a szót, viszonylagos tökéletességet foglal magában. Ebben a szövegkörnyezetben a „tökéletes” szó azt jelenti, hogy egy keresztény teljesen, vagyis hiánytalanul szereti Jehova Istent és a hittársait – ez pedig bűnösként is lehetséges.

Nem csak Krisztus használat az emberekre a "tökéletes" szót.

Mózes ezt írta le: 3Mózes 19:2

„Szólj az izraeliták egész közösségéhez, és mondd meg nekik: »Legyetek szentek, mert én, Jehova, a ti Istenetek szent vagyok."

5Mózes 18:13

"Legyetek feddhetetlenek Jehova, a ti Istenetek előtt."

2021. dec. 29. 15:09
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
És azt is írta,hogy add kölcsön az esernyődet,és mikor jön az eső kérd vissza kamatostul.
2021. dec. 29. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!