Ezek az angyali számok mit jelentenek és miért üzennek?
Figyelt kérdés
3 napja folyamatosan ezeket a számokat látom akaratlanul:20:20,13:13, 19:19,45% 14:45, 14:14,10:10
Állítólag így akarnak üzenni az angyalok, vagy azért látom ezeket a számokat mert valaki manifesztál velem. Ez igaz? Mi az igazi jelentése?
#angyaliszamok
2021. dec. 24. 20:04
1/8 anonim válasza:
Szerintem tedd meg őket a lottón. Lehet bejön.
2/8 anonim válasza:
ezotéria
Itt annyit lehet mondani: angyalok nincsenek. Ez amit látsz sima skizofrénia. Orvos tud segíteni.
3/8 anonim válasza:
#2 Te mit keresel vallás kategóriában hitetlenül?
4/8 anonim válasza:
Ez nem vallási kérdés, hanem orvosi. Hithez semmi köze.
5/8 A kérdező kommentje:
Az én hitem szerint, minden okkal történik. Viszont ez nem hittől függ hanem ez egy tény,hogy nincsenek véletlenek. Nem azt kérdeztem, hogy tud e az orvos segíteni hanem azt hogy mit jelentenek ezek a számok és van e jelentésük :)
2021. dec. 24. 21:04
6/8 anonim válasza:
Ez attól még orvosi kérdés. Ha ez folyamatosan fennáll és újra jelentkezik, esetleg súlyosabbá válik, akkor kezelés lenne szükséges. Ez a te felelősséged. Ezek a számok nem jelentenek semmit és a megjelenésük oka a te betegséged.
7/8 A kérdező kommentje:
Jézusom ugyan milyen betegségem?? Akkor több ezer embernek betegsége van mert ilyen számokat lát? Neked van szükséged kezelésre nem nekem!
2021. dec. 24. 21:52
8/8 anonim válasza:
#4 Vallas magába foglalja az angyalok es demonok letezeset is amit a Biblia alatamaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!