Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van valami a halál után?...

Van valami a halál után? Menny? Pokol? Igaz vagy mese?

Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 07:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
Csak a semmi, nyilván ezt már nem érzékeled, mivel a tudatod megszűnik létezni
2021. dec. 21. 11:11
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanolyan érzés mint születésed előtt.

Azaz semmilyen.

Viszont én hiszek abban, hogy amint meghalunk egy új testben ébredünk, és ami azelőtt történt, szintúgy idegen és csak az idősebbek tudnak mesélni róla.

De ez már szubjektív.

2021. dec. 21. 11:22
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Biblia nem ir róla, hogy halálunk után bárhova is kerülnénk.
2021. dec. 21. 18:47
 14/24 anonim ***** válasza:
61%
Majd ha meghaltam elmondom, kivéve ha semmi se, mert akkor nem tudom, vagy ha azonnal reinkarnálódunk akkor sem tudom.
2021. dec. 21. 20:52
 15/24 De La Cruse ***** válasza:
0%

Többször is voltam odaát.

Van pokol, van menny ami messze sokkal jobb mint a föld.

De a pokol minden képzeletnél szőrnyűbb.

Meg kell ismerni Istent már az élet földi része alatt, mert más lehetőség nincs a poklon kívül.

2021. dec. 25. 18:45
 16/24 anonim válasza:
van.
2021. dec. 26. 09:02
 17/24 anonim ***** válasza:
18%
Hiszem, hogy van pokol. Oda szeretnék egyszer kerülni. Feladatom van ott. Nem bírnám a semmittevést a mennyben. Az életben is a vezetői pozíció helyett többször is a fizikai melót választottam, pedig az rosszabbul fizet, meg aki nem ismer, az le is nézhet miatta. Ez 20 éve itt van és még nem menedzser? Írni-olvasni vajon tud? De ott kiélhetem a kreativitásomat, csupa intelligens technikai feladat van, ahol a részletekbe kell belegondolni (és szembe menni a dogmákkal, hogy a jó vezető mit ne csináljon), és az egész napom sikerélmény. A pokolban én szakács akarok lenni, és aki csak csúnyán nézett rám, azt kezelésbe veszem.
2021. dec. 26. 15:54
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Legrosszabb azt elfogadni (és abba belegondolni), hogy (hitem szerint) utána nincs semmi. Riasztó, hogy "soha többet nem fogok tudni semmiről", "megszűnök létezni". Tudom, hogy ha bekövetkezik, akkor ez már nem fog zavarni.

Kb. 4-5 éves korom óta foglalkoztat ez és ha erősen belegondolok, a tudat nagyon megrémít. Az erre emlékeztető dolgok is ("100 év múlva", stb) rossz érzéssel töltenek el.

Jó lenne elfogadni mert csak az tudja jól élni az életet aki elfogadja annak végességét is.

Ugyanakkor, sokat szenvedek az életben egészségügyi problémák miatt is. Sokminden nem sikerül, ami másoknak igen, az élet nagyon sok dolgot nem ad meg nekem, amit másoknak igen, vagy egészségügyi probléma vagy más módon nyilvánul meg ez.

2021. dec. 26. 16:08
 19/24 Miss Endzsi ***** válasza:
Ugyanígy voltam vele, az utóbbi években sikerült elfogadnom.
2021. dec. 26. 17:34
 20/24 anonim válasza:

Érdekes hogy a lényeg eddig még nem hangzott el senki részéről:

A keleti kultúrák és az asztrológia is hisz,sőt a valódi asztrológia alapja a lélekvándorlás. A lélek egy örök szellemünk. Röviden a "lelkek" amikor nincsenek emberi vagy bármilyen testben, akkor egy úgynevezett lélek medencében úszkálnak valahol, egy a miénktől magasabb dimenziójú területen vagy "térben, amit a földön nem érzékelünk. A reinkarnáció nélkül értelmetlen is az asztrológiávak foglalkozni mert nem értenénk meg.Konkrét kérdés szerint a lélek több ezerszer is képes újra születni és minden újra születéskor elfelejti az előző életét, mert meg is bolondulnànk,ha több ezer életre is vissza emlékeznénk. A reinkarnációról hipnotikus kisérletekben is vannak bizonyítékok hogy sokan emlékeznek vagy 2-4 éves korig néha különleges

gyerekek emlékeznek egy ideig előző eletekre.Minden lélek egy előre megtervezett karmával feladattal születik a földre amit megvalósít vagy nem valósít meg ha nem sikerül akkor újra próbálkozhat még nehezebb körülmények között újra születés után. Ha valakit bővebben érdekel keressen meg komolyabb asztrológiai honlapokat például Asztrológusok magyarországi szövetsége, stb van egy film is a 28 gramm A lélek súlya...az valójában 46 gramm csak tévesen lett efordítva. Az orosz kutatók igen mániákusok ők haldoklóknak az ágya alá patika pontos mérleget raktak És valójában 46 grammal lett könnyebb a halál beálltakor a test...utána lehet nézni.

2021. dec. 28. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!