Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha öngyilkos leszek a pokolba...

Ha öngyilkos leszek a pokolba kerülök?

Figyelt kérdés

2021. dec. 15. 19:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

"Ha öngyilkos leszek a pokolba kerülök?"

Nem! A temetobe.

2021. dec. 15. 21:26
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
Ha a foldi poklot kibirod, a tulvilagi pokol mar olyan lesz mint egy nyaralas :)
2021. dec. 15. 21:30
 13/25 anonim ***** válasza:
69%
#12 ja. Oszt odaszól Lucifernek hogy csavarja feljebb a kondér alatt a tüzet mert túl hideg mi? 🤣
2021. dec. 15. 21:35
 14/25 anonim ***** válasza:
61%
Lucifernek is biztos van gyenge pontja ... lehet nem is szereti a Vegeta etelizesitot? :)))))))))))
2021. dec. 15. 21:40
 15/25 pelgrim ***** válasza:
86%
Ha öngyilkos akarsz lenni, akkor már most ott vagy a pokol mélyén.
2021. dec. 16. 08:50
 16/25 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem megérti Isten, ha Orbán országában ilyet teszel. Inkább az a bűnös, aki ebben a szarban is élni akar.
2021. dec. 16. 12:11
 17/25 anonim ***** válasza:
34%

Ha hiszel a pokol létezésében (ahogy én is hiszek), akkor a mennyországban is hiszel, gondolom. Inkább akard azt megtudni, hogy a mennybe hogyan juthatsz. Szívesen segitek megtudni ezt a Bibliából, csak írj privátban!

Üdv: Lóránd

2021. dec. 16. 15:29
 18/25 anonim válasza:
82%
Nem.
2021. dec. 16. 18:18
 19/25 anonim ***** válasza:

25-ször ismétlődik ez a kérdés.

Szerintem: ha van karma, vagy lélek, vagy bármi, akkor a megoldatlan problémáid veled mennek, és odaát, vagy a következő életedben újra foglalkoznod kell vele.

Ha se karma, se lélek, és semmivé leszünk, kizárólag fizikai lények leszünk ... hát az megint más.

Másfelől ha van, aki szeretett emberként, annak poklot okozott, nem tudja, hogy miért, vagy esetleg ő hibázott. Másoknak, az itt maradóknak mindenképp poklot okozol.

De, én azt is mondom, hogy lehet, előfordulhat valóban indokolt szituáció. Mondjuk, amikor se kezed se lábad, vagy gépre vagy kötve, nem tudsz szájon át enni, és csak csövön keresztül tudsz üríteni, mozgás képtelen vagy. Csak akkor meg már nem tudod megtenni.

Amikor még meg tudod tenni, mindig van remény. Amikor nincs már remény, nem tudod megtenni. Csiki-csuki állapot.

2021. dec. 16. 21:10
 20/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem, onnan menekülsz
2021. dec. 17. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!