Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted a biblia túlzottan...

Szerinted a biblia túlzottan bele szol a keresztények életébe? Mit gondolsz a bibliarol?

Figyelt kérdés
Szerintem ha van Isten nem olyan ahogy le írja a biblia
2021. dec. 3. 07:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A bigott vallásosnak üzenem, hogy olvastam a Bibliát. Az alapján írtam, hogy zagyvaság, amit tuti nem józanul írtak.
2021. dec. 3. 12:20
 12/23 anonim ***** válasza:
11#nek üzenem hogy a Bibliát tanulmányozni kell. Nem úgy olvasni mint egy átlagos könyvet. Akkor megláthatod benne az összefüggéseket.
2021. dec. 3. 12:27
 13/23 anonim ***** válasza:
54%

"Szerinted a biblia túlzottan bele szol a keresztények életébe? Mit gondolsz a bibliarol?"

Mivel a Biblia alapján van csak keresztény élet, így ez elég hülye kérdés:)

Ez kb. olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy az úttörők 12 pontjába mennyire szól bele az úttörők 12 pontja?

2021. dec. 3. 12:56
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

"A bigott vallásosnak üzenem, hogy olvastam a Bibliát. Az alapján írtam, hogy zagyvaság, amit tuti nem józanul írtak."

Több milliárd embernek nem zagyvaság, szóval a probléma a te fejedben van.

"11#nek üzenem hogy a Bibliát tanulmányozni kell. Nem úgy olvasni mint egy átlagos könyvet. Akkor megláthatod benne az összefüggéseket."

Majd pont egy sátánista, gondolkodásmentes troll fog nekiállni gondolkodni ...:)

2021. dec. 3. 12:59
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

"Több milliárd embernek nem zagyvaság, szóval a probléma a te fejedben van."

Mondjuk azért elgondolkoztató, hogy ez a több milliárd ember sokféleképpen értelmezi a nagy művet. Ezek szerint mégsem olyan nagyon egyértelmű a dolog, vagy akkor ez a sok millió ember sem tanulmányozza a Bibliát?

2021. dec. 3. 13:48
 16/23 anonim ***** válasza:

A Biblia mindenbe beleszól, hogy hogyan tartsd a rabszolgáid, kitől vedd, mennyire verheted meg őket...

Szerintem túlságosan is beleszól a rabszolgatartók életébe.

2021. dec. 3. 23:51
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Ha nem olyan ahogy a Biblia leírja az biztos nem igaz ugyanis kinézetét nem írja, a cselekedeteit meg megkérdezheted az ítélőszék előtt (már Jézus eljövetele után)
2021. dec. 4. 12:00
 18/23 anonim ***** válasza:
6: igenus sértő olyanokat olvasni, hogy bevoltak kokózva, de ha te megsértődhetsz mi mért nem tehetjük? Másrészt meg elfogadja (szerintem) a ti oldalatokat (keresztyén vok és elfogadom) és megkérdezte a kérdezőt, hogy tudjon reagálni az eredeti kérdésre
2021. dec. 4. 12:05
 19/23 anonim ***** válasza:

10: akikről te beszélsz, azok nem keresztyének, igazi hívők, csak azt állítják, vagy csak megvannak keresztelve.

Válaszod második része pedig, az az ószövetség törvénye volt, Jézus megbocsát nekik is, ha kérik, de azért maradtak (sztem) benne, hogy tudják, hogy ez bűn (nyilván ha meghal a férjed arról arról nem tehetsz, de a válásról igen)

2021. dec. 4. 12:11
 20/23 anonim ***** válasza:
15: mivel emberek vagyunk nem tudjuk pontosan rekonstruálni, hogy mi történt ott, akkor, főleg, hogy a nincs benne minden részlet (milyen mintájú Pistike alsógatyája [túlzok]) ezért az apró részletek nem egyértelműek, de a lényeg egyértelmű, csak vkik máshogy akarják értelmezni
2021. dec. 4. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!