Szerinted a biblia túlzottan bele szol a keresztények életébe? Mit gondolsz a bibliarol?
"Szerinted a biblia túlzottan bele szol a keresztények életébe? Mit gondolsz a bibliarol?"
Mivel a Biblia alapján van csak keresztény élet, így ez elég hülye kérdés:)
Ez kb. olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy az úttörők 12 pontjába mennyire szól bele az úttörők 12 pontja?
"A bigott vallásosnak üzenem, hogy olvastam a Bibliát. Az alapján írtam, hogy zagyvaság, amit tuti nem józanul írtak."
Több milliárd embernek nem zagyvaság, szóval a probléma a te fejedben van.
"11#nek üzenem hogy a Bibliát tanulmányozni kell. Nem úgy olvasni mint egy átlagos könyvet. Akkor megláthatod benne az összefüggéseket."
Majd pont egy sátánista, gondolkodásmentes troll fog nekiállni gondolkodni ...:)
"Több milliárd embernek nem zagyvaság, szóval a probléma a te fejedben van."
Mondjuk azért elgondolkoztató, hogy ez a több milliárd ember sokféleképpen értelmezi a nagy művet. Ezek szerint mégsem olyan nagyon egyértelmű a dolog, vagy akkor ez a sok millió ember sem tanulmányozza a Bibliát?
A Biblia mindenbe beleszól, hogy hogyan tartsd a rabszolgáid, kitől vedd, mennyire verheted meg őket...
Szerintem túlságosan is beleszól a rabszolgatartók életébe.
10: akikről te beszélsz, azok nem keresztyének, igazi hívők, csak azt állítják, vagy csak megvannak keresztelve.
Válaszod második része pedig, az az ószövetség törvénye volt, Jézus megbocsát nekik is, ha kérik, de azért maradtak (sztem) benne, hogy tudják, hogy ez bűn (nyilván ha meghal a férjed arról arról nem tehetsz, de a válásról igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!