Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Jézus megváltotta bűneinket...

Ha Jézus megváltotta bűneinket, akkor pl. egy fényévekre lévő polip szerű fajt is megváltott?

Figyelt kérdés
Ha így történt, az egy időben történt mikor itt a földön volt? Vagy esetleg hozzájuk is leszületett? Ha így volt, ember formában, vagy polip formában született le?

2021. nov. 7. 21:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%
Mert ez egy fórum ide bárki beírhat, mellesleg ha azzal kezded, hogy neked megkérdőjelezhetetlen igazad van, akkor ne csodálkozz, ha valaki nem vesz komolyan :D
2021. nov. 16. 16:08
 22/26 anonim válasza:

Bírom amikor valaki mer ilyen kérdéseket feltenni és MInden tiszteletem a tied ezért. Szerintem az állatok és Isten nélkül ember sem lehetne és fordítva szintén igaz lehet ez. AMikor meghalunk apró férgekké és élőlényekké bomlunk, ami azt jelenti, hogy alapjáraton különböző állattípusokból épülünk fel. Az állati viselkedési minták mind ott vannak a személyiségünkben; így létezhetünk. Az állatok lehet, hogy egyszerűnek és butának tűnnek, de ők építenek fel bennünket, vagyis sok kicsit sokra megy. Az emberi mozgáskultúrának az alappillérei mind ott vannak az első élőlények felépítésében és viselkedésében. Ahogy az atomi részecskére is lehet mondani, hogy ostoba, de mégis minden abból épül fel, úgyhogy igenis el kell ismerni, ha valami UNiverzális. Szóval Isten azért Isten, mert az uNIVERZUMOt teremtette és váltotta meg Jézussal miután elterjedt a bűnös viselkedés szinte már elburjánzóan. A megváltása kihat az egész VilágEgyetemre, mivel Ő az Isten; ezért a polipszerű lényekre is kihat az ereje és hatalma. A nagysága annyit jelent, hogy még a predátor szerű űrlények is biztos ismerik, mert máskülönben nem lenne Isten az IsteNő.

Beszélgessünk ilyenekről skacok privátüzenetben, vagy ahogy akarjátok mert a filozófia itt kezdődik és ezekről a témákról van értelme eszmét cserélni és bővülni.

2022. ápr. 8. 12:56
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy gratuláljak mert ilyen szinten megérted a valóságot, mint teista.

Vagy sírjak, mert ennyi hülyeséget összehordtál egy átlag emberhez képest.

2022. ápr. 8. 17:25
 24/26 anonim válasza:
Teljesen mindegy, csak ne játsszd az egyensúly osztót :D Hogyha megdídècsrnèl tedd azt; hogyha hülyènek nèzel közben az úgy már elèggè ellentmondó, de lètezhet ilyen elismerem. Attól mèg, hogy valami nem normális, vagy átlagos; attól az mèg nem válik hülyesèggè csak azèrt, mert nem mondogatnak ilyeneket sűrűn az emberek. A kèrdès az, hogy vagy-e annyira vagány, hogy belásd, vagy bevállald az őszinte vèlemènyed anèlkül, hogy közben le is hurrognál, mert akkor úgy már mi èrtelme bármit kellemeset kimondani? Nem az a lènyeg, hogy szerinted a többi ember mit gondol ès mit lát furcsának, hanem az a lènyeg, hogy szerinted mi a tisztessèges ès a helyes. Èn èrtem a vèlemèny kinyilvánítási fèlelmet, de ennek többè nincs èrtelme, mert akkor kik vagyunk mi, ha állandóan megfertőzi a gondolatainkat a többi.
2022. ápr. 8. 20:02
 25/26 anonim ***** válasza:
32%

#24 amikor objektíven hülyeséget mondasz az nem újnak számít és nem "másnak".

De még mindig közelebb van az igazsághoz, mint jó pár vallásos ember.

"hogy szerinted mi a tisztessèges ès a helyes"

erről senki sem beszélt

"Èn èrtem a vèlemèny kinyilvánítási fèlelmet, de ennek többè nincs èrtelme, mert akkor kik vagyunk mi, ha állandóan megfertőzi a gondolatainkat a többi."

Nem én vagyok aki hisz egy istenben rossz okok és érvek miatt.

Ha ennyire félsz a reakciótól amit kapsz akkor tényleg ideje elgondolkodni, hogy vajon amiben hiszel az tényleg valós vagy egyáltalán lehetséges?

2022. ápr. 9. 10:55
 26/26 anonim válasza:
Tudod, amikor lehülyesègezed valakinek a vèlemènyèt anèlkül, hogy bármilyen normális szándèkkal legalább elmagyaráznád, hogy mièrt tartod annak; akkor megèrtenèm, de neked èrtelmes ellenvèlemènyed nincs, csak a kötekvès: de így nem vagy más a hápogó kacsánál huszonötös hozzászóló. Az, hogy te nem hiszel Istenben az egy kellemetlen dolog. A világunk azèrt tart ott ahol tart, vagyis a rákfenèben; mert ilyen kellemetlenkedő vèlemènytelenek hurrognak ès durrognak mindenfelè ahelyett, hogy èpítő jellegű kritikáid lennènek Isten által vezèrelve, amelyeket tisztelettel megfűszerezhetnèl megoszthatnál, de sajnos hitetlen vagy, aki azèrt ír ide, hogy beírja ide, hogy Ő az okos.
2022. ápr. 9. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!