Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jó élni a biblia szerint?

Jó élni a biblia szerint?

Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 19:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
46%
Igen! Teremtéstörténet szerint a zöldség és a gyümölcs + magvak vannak nekünk eledelül adva ami egészséges. Vegetáriánus életmód az mindig jó volt
2021. okt. 24. 20:23
 2/28 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

:D Ookeee #1

Eves nelkul is jo elni

en szeretek rosszalkodni pl.

2021. okt. 24. 22:12
 3/28 anonim ***** válasza:
Az élet ajándék. Csak úgy van értelme élni, ha jó. Ki szeretne örökre rosszul élni, amikor meg is halhatnánk?
2021. okt. 25. 00:20
 4/28 anonim ***** válasza:
32%
Keskeny az út nagyon, és szoros a kapu nagyon az életre.
2021. okt. 25. 08:16
 5/28 anonim ***** válasza:
70%
#4 sok sérült elfog kárhozni
2021. okt. 25. 08:48
 6/28 anonim ***** válasza:

"Igen! Teremtéstörténet szerint a zöldség és a gyümölcs + magvak vannak nekünk eledelül adva ami egészséges. "

Isten minden teremtett állata is eledelül van adva az újszövetség szerint.

"Jó élni a biblia szerint?"

Ha valaki szereti az áldott életet, a bűntelenséget és az örök életet, annak igen. A többieknek nem

2021. okt. 25. 14:02
 7/28 anonim ***** válasza:

#6 a nagy többsége állatoknak tisztátalan mint a disznó plusz amit most elelmiszeripar termel az rákot okoz.

Aki egészséges akar maradni az magának termeli ki

2021. okt. 25. 14:27
 8/28 anonim ***** válasza:
Marmint a zöldséget
2021. okt. 25. 14:27
 9/28 anonim ***** válasza:

Disznó tisztátalan állat:

Ézsaiás 65:

651Megkereshettek volna, de nem kérdeztek, megtalálhattak volna, de nem kerestek. Itt vagyok, itt vagyok! – mondtam a népnek, amely nem hívta segítségül nevemet. 2Kitártam kezemet naphosszat az engedetlen nép felé, amely nem a jó úton jár, hanem a saját feje után. 3Ez a nép csak bosszant engem, dacol velem szüntelen. Kertekben mutatnak be áldozatot, téglaoltárokon tömjéneznek. 4Sírkamrákban üldögélnek, kriptákban töltik az éjszakát, disznóhúst esznek, és undorító moslék van az edényükben. 5Azt mondják: Maradj távol, ne közelíts hozzám, mert én szent vagyok! Olyanok ezek, mintha egész nap égő tűz füstje csavarná orromat. 6Föl van ez írva nálam. Nem hallgatok, amíg meg nem fizettem. De megfizetek nekik, ahogy megérdemlik! 7Ezt mondja az ÚR: A ti bűneitekért, de egyben őseitek bűneiért is, akik a hegyeken tömjéneztek, és a halmokon gyaláztak engem, régi tetteik büntetését mérem ki rájuk.

2021. okt. 25. 14:31
 10/28 anonim ***** válasza:

"a nagy többsége állatoknak tisztátalan mint a disznó"

Már egy ideje újszövetség van. Minden teremtett állat tiszta Jézus miatt

"Aki egészséges akar maradni az magának termeli ki"

Akinek meg nincs erre lehetősége, a jobbik utat választja: Krisztust

2021. okt. 25. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!