Biblia-ismerők! Hogyan értelmezzük helyesen, hogy kik vesznek részt az elragadtatásban? /Nem az időpont foglakoztat, hanem, hogy kik? Nem is az, hogy zsidók is-e, egyház is-e?/ Ehhez kapcsolódik, hogy kik az "okos szűzek", kik a "balgák"?
#21 mi miért nem születtünk sérültnek?
Egy sérült a székében ülve szerinted milyen bűnt követhet el? Nem tud magáról se. Mondj egy bűnt amit el tud követni!
Nos az elragadtatást már nagyon sok helyen megvitattuk igékkel alátámasztva, melyekből az derült ki, hogy az elragadtatás azon igazhitűekre vonatkozik, akik akkor még életben vannak, amikor Jézus visszajön. Jézus visszajövetelekor feltámadnak a már korábban meghalt igazhitű szentek, és akik akkor még életben vannak igazhitű szentek, azok elragadtatnak az Úr Jézus elé a felhőkön a levegő égbe és mindnyájan együtt uralkodnak Jézussal ezer évig a hitetlen pogányok felett, akik nem részesülnek feltámadásban!
Itt ugye az igaz keresztényekről van szó!!!
Következő kérdés a "szüzek"! Vannak az okos és bolond/balga szüzek! A szüzek gyakorlatilag a keresztény embert jelölik kik 2 csoportba oszthatóak! 1 - igazhitűek. 2 - vallásosak! Itt gyakorlatilag a kereszténység 2 irányvonaláról van szó. Az egyik hívő a másik vallásos! Az egyik okos a másik balga!
#26#: "Balga szűzek a sérült toloszekes emberek az okos szuzek meg az egeszseges bika zsido ferfiak es asszonynak kuss a neve"
Ekkora sületlenséget és ostobaságot életemben nem hallottam és nem olvastam még!!! Nem is értem. Ezt valahol külön tanítják??? Így ezzel a csökevényes értelemmel nem születhet ember!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!