Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek az Ifjú...

Mi a véleményetek az Ifjú Pápa c. sorozatról?

Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Nekem tetszett, mind a történet, mind a képi világ, rendezői munka gyönyörű.
2021. okt. 11. 18:16
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
Már a címe sem tetszik.
2021. okt. 11. 18:22
 3/12 anonim ***** válasza:
13%

Provokáció.

Jézus egyértelműen kijelentette, hogy "a beszédetek legyen igen, igen, nem, nem, mert minden más az Ördögtől való.

Ezek a filmek viszont a valóság egyes elemeit keverik össze KITALÁLT elemekkel abból a célból, hogy manipulálják vele a tájékozatlan nézőket.

Ide értem a "Két pápa" című filmet is, ahol soha el nem hangzott mondatokat mondatnak el a Bergogliot és a Ratzingert eljátszó két színésszel, hogy manipulálni tudják a tájékozatlan nézőket vele.

2021. okt. 11. 19:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Az is tetszett.
2021. okt. 11. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Akkor a hozzászólásod is az ördögtől való, mert elég sok a duma benne, hol az a bizonyos igen, igen, nem nem?

2021. okt. 11. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
20%

5-nek:

Hol az a bizonyos "igen, igen, nem, nem"?

Itt:

"Legyen a ti beszédetek: igen, igen, nem, nem; ami ezeknél több, a gonosztól van." (Máté 5, 37)

[link]

2021. okt. 11. 20:22
 7/12 A kérdező kommentje:

"Legyen a ti beszédetek: igen, igen, nem, nem; ami ezeknél több, a gonosztól van."

tehát az idézetbe 4 szón kívül a többi a sátántól való?

2021. okt. 11. 20:27
 8/12 anonim ***** válasza:
24%
A te hozzászólásodba nem volt, hanem írtál jó hosszan és feleslegesen.
2021. okt. 11. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:
20%
8-nak: azt feltételeztem, hogy nem vagy képes a gondolataimban olvasni, ezért fejtettem ki pár mondatban a véleményemet.
2021. okt. 11. 20:51
 10/12 anonim ***** válasza:
20%

7-nek:

Az "igen, igen, nem, nem" azt jelenti, hogy amit mondasz, az egyértelmű legyen. Ne legyen benne csúsztatás, maszatolás, kétértelmű célzás, manipulációs szándék, ne lehessen kétféleképpen is érteni.

Például: ne mondass el a pápát játszó színésszel olyan szavakat, amit a valódi pápa sose mondott ki. Ne adj a pápát játszó színész szájába olyan véleményt, ami ellentétes lenne a valódi személy véleményével.

Vagy ne szerepeltesd a pápát játszó színészeket olyan helyszíneken, olyan emberek között, ahol a valódi ember sose járt.

2021. okt. 11. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!