Mi folyik itt? Olyan mintha a Bibliából a tíz csapás jönne el! Már volt jégeső verte el a termést, poloskahad,kezdenek meghalni elsőszülött gyerekek, fekélyek borítják az emberek testét. Nincs rossz ember rossz helyen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 08:49
11/22 anonim válasza:
Pl. a Pfizer oltástól tényleg kapnak fekélyeket, láttam lefényképezték a testüket sokan.
12/22 anonim válasza:
En meg lattam hogy ket feje nott valakinek! Meg olyat is hogy egy tolgyfa nott neki ki az oldalabol! Azt is lefenykepezte en lattam!
13/22 anonim válasza:
Jól van, de a Pfizertől nagyon sokan. Ha minden második ember két fejjel születne, azért nem hiszem hogy el tudnák titkolni.
14/22 anonim válasza:
Igen, nagyon sokan! Ezt mondom en is! Egyiknek egy kombajn nott a laba helyen! A masik meg telepatikusan kezdte latni az infrafenyt tole! Le is fenykepezte en lattam! Igy sem titkolnak el semmit se! Ha eltitkolnak nem lattuk volna! Nem igaz?
15/22 anonim válasza:
14-es téged honnan szalasztottak?
16/22 anonim válasza:
Ahonnan teged! De ez nem a kerdeshez tartozik! Ez egyatalan nem tartozik senkire sem es sehova sem!
Ha a fekelyeket elhiszed akkor a tolgyfat miert nem? Ez itt a kerdes!
17/22 anonim válasza:
Mert még életemben nem láttam tölgyfát kinőni emberből, azért kérdeztem, hogy te hunnan gyüttél? ;)
18/22 anonim válasza:
Hat en se! Feltettek rola a fotot hogy az is pfizer volt!
19/22 Wadmalac válasza:
"Feltettek rola a fotot hogy az is pfizer volt!"
Hova?
Hányat?
Mi neked az a rengeteg?
Százmilliós létszám van beoltva Pfizerrel.
Ebből mennyi?
És hol a bizonyíték, hogy attól van?
Enélkül ez sima rémhírkeltés.
20/22 Wadmalac válasza:
Öeö, most a #14-et és a #18-at ugyanaz írta? És csak szarkazmus? Mert akkor a #11-nek szól a kommentem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!