Jézus csak a kiválasztottakért halt meg vagy mindenkiért?
Nem, csak a te (pontosabban szektád) értelmezésedet sugallta a sátán, hogy megtévessze az embereket. Mint írtam, a Bibliában ilyen nincs.
Illetve amire még gondoltam, hogy te pont azt idézted, amit a sátán, a hazugság atyja mond a Bibliában. Nem neki kéne hinned, hanem Krisztusnak, aki halálával legyőzte a halált és megtörte a sátán hatalmát.
#25 Nem is tudtam hogy a sátán írta a Bibliát...
Jelenések könyve 20. fejezet
És (láttam) a lelkeket, akiket Jézus melletti tanúságtételükért és az Isten szaváért lefejeztek, akik nem borultak le sem a vadállat, sem képmása előtt, sem bélyegét nem viselték homlokukon vagy karjukon. Életre keltek, és ezer évig uralkodtak Krisztussal. 5A többi halott csak akkor kelt életre, amikor eltelt az ezer esztendő. Ez az első feltámadás. 6Boldog és szent, akinek része van az első feltámadásban. A második halálnak ezeken nincs hatalma, hanem Istennek és Krisztusnak lesznek papjai, és ezer évig uralkodnak vele.
#25 "Életre keltek, és ezer évig uralkodtak Krisztussal."
Szerinted ez a mondat mit jelent? Ez egyértelmüen a királyságról szól és ezt még a szekták is tudják. Ezen nincs mit magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!