Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A hívők csak hiszik vagy...

A hívők csak hiszik vagy tudják hogy van Isten?

Figyelt kérdés
Hogyan térjek meg olyanhoz akiről csak egy könyv ír? Olyan mintha Mikulásról ir egy könyv és ahhoz térnék miközben nem is létezik. Hogy állítják azt hogy Istennel kapcsolatban vannak a hívek? Mikor nincs rá bizonyíték hogy van e vagy nincs
2021. szept. 29. 12:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#4 kérdező, nem azt mondtam, hogy vagy a halott tudja csak, vagy nincs lélek?

Ugyanis ha nincs lélek a halott sem tudhatja, mivel holtában már tudatában sem lehet a dolgoknak.

2021. szept. 29. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Régen hittem csak, néhány éve tudom. Isten mindenütt jelen van. Én sosem tudtam elmélyülten imádkozni tanult imádságokat emberek által épített helyen (templom). Így nem kerültem közel hozzá. Egyedül a természetben, egy hegy tetején érintett meg, azóta is kimegyek hozzá, mindig a fák an, bokrokban, madarak an látom, tudom Őt közel. Talán sokaknál ugyanez a probléma, nem mindenki egyformán kell megélje a hitét. Saját szavakkal kell beszélni és kérdezni. Isten szereti, ha kérdeznék tőle, mindig válaszol, küld jelet.
2021. szept. 29. 15:59
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Hiszik, hogy jol tudjak.
2021. szept. 29. 17:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudom és az, hogy te mit hiszel, az a te döntésed. Már a kérdés is felesleges volt, mert megvan a saját elképzelésed.
2021. szept. 30. 05:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!