Én mondtam valamit Istennek, amit nem úgy akartam és utána ki mondtam, hogy ámen. Akkor azt már be kell tartanom? Vagy ha Isten tudja, hogy nem úgy akartam, akkor nem kell betartanom?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 09:19
1/8 anonim válasza:
Mondd ki nagyon hangosan(leghatásosabb ha ordítasz) 888-szor hogy "antiámen" és akkor törlödik.
2/8 anonim válasza:
Tudja mit gondolsz, így kérdésed felesleges.
3/8 anonim válasza:
Isten minden teremtményével állandó online kapcsolatban van, mindent, de mindent mindig tud rólad.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom mit szeretnél visszavonni, de Isten előtt nincs titkod. Ha nem gondoltad komolyan, azt még előbb tudta mint te. Kérdés, mit nem gondoltál komolyan.
5/8 anonim válasza:
Ha nem úgy akartad, akkor nem kell betartani? Mostanában már így működik a vallás?
6/8 KZitus válasza:
Szia
Igen én is a kérdésed utolsó szakaszára reagálnék, Krisztus mit mondott ezzel kapcsolatosan a híres hegyi beszédében: „Hanem beszédetekben legyen a ti igenetek igen, a nemetek pedig nem, mert ami ezeken felül van, a gonosztól van” Máté 5:37, Jakab pedig ezt írta: „Legyen a ti igenetek igen, a nemetek pedig nem, hogy ítélet alá ne kerüljetek” Jakab 5:12.
Jó ezt szem előtt tartani.
7/8 anonim válasza:
Vagy erőt veszel magadon és fegyelmezetten megcsinálod.
8/8 anonim válasza:
Kicsit több Istenfélelemmel igérgess Istennek. :)
Ananiás és Zafira pl már nem hazudhattak többet Istennek mert azonnal meghaltak, és ez újszövetség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!