A Jehova tanúk ellen miért olyan negatívak a keresztények?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 18:41
21/48 anonim válasza:
#22 Sokkal reálisabb amit a Biblia ír
22/48 anonim válasza:
Evolúcióról még szó sem esett.
23/48 anonim válasza:
De jó hogy a tapasztalati úton történő gömbföldet nem tagadod
24/48 anonim válasza:
Egyébként a megkövesedett leletek tárgyi bizonyítéknak számítanak.
25/48 anonim válasza:
#23 gömbföld nem létezik csak az amit Elohimteremtett
27/48 anonim válasza:
Leesnénk a Földről ha nem lenne lapos, ez mekkora 😁 Azt hittem eddig a pontig, hogy komolyan gondolja ezt a lapos földet, de túltolta.
28/48 anonim válasza:
#27 És te is túltoltad a gömbföldet ha tényleg gömb lenne a föld akkor bizonyos országok most oldalfekvő pozicioban vannak :DDD
Ne röhögtess
29/48 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy a föld lapos, ezért nem esünk le róla. Csak 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1.Az óceánok hogy nem folynak le róla a föld peremén?
2. A mai világban, ahol már nem léteznek távolságok, Ausztráliába egy nap alatt elrepültem átszállással, várakozással együtt, hogy nem látta még soha senki a föld peremét? Mert én voltam pár kontinensen, de föld pereme nem volt sehol. Hol kellene egyáltalán lennie?
30/48 anonim válasza:
Oké és a lapos föld nem zuhanna le alátámasztás nélkül a te logikád szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!