Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolsz erről a meglátásról?

Mit gondolsz erről a meglátásról?

Figyelt kérdés
A Földre nem azért születünk hogy kihasználjuk a világ adta gyönyöröket!! Hanem hogy megtérjünk! Mindenki bűnös kivétel nincs!!Hiszen azt mondja Az Úr János apostolon keresztül: Ne szeressétek a világot. Nincs meg abban az Atya szeretete, mert aki a világot szereti az a test, szemek kívánsága nem az Atyától van hanem e Világtól(És tudjuk hogy e világ Istene jelenleg a Sàtàn.) aki azt akarja minden bűnös testi vágyat ki éljünk(házasság előtti szex, melegség,leszbikusság, házasságban való törés=megcsalod a párod, kábitoszerezés, alkoholizmus, csúnyabeszéd ezek mind gonosztól valók) Térjünk meg Istenünkhez Teremtő Mennyei Atyánkhoz az ő egyszülött Fia Megváltó Urunk Jézus Krisztus által! Bánjuk meg bűneinket! Gyűlöld meg a bűnt a gonosz testi vágyakat mert az HALÁL; és a földi élet lejárta után, vagyis a halál után a bűnös életvitelnek egy rettentô következménye van: a POKOL világa,,,, aki oda jut nagyon nagy kinokban van része meghozzá örökké! Éld az életed természetesen a földön is de csak az ÚRBAN éld az életed ami azt jelenti:tanulj,dolgozz, házasodj meg, járj gyülibe,legyenek gyerekeid , csak is a házastársaddal szexelj, légy boldog de csak is Isten igéje szerint élj!!! Mert nem mindegy a halál után hova jutsz örök élet a mennyben vagy örök élet a pokolban....
2021. szept. 23. 13:21
1 2
 1/18 anonim válasza:
38%
Jót nevettem :D
2021. szept. 23. 13:29
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is úgy látom ahogy te. Sőt, minimum 3 vallás kéne legyen (keresztény református mert én az vagyok, katolikus és ortodox) és a pápa meg a pátriárka közösen kéne irányítsák a dolgokat. És szigorúan fogják az embereket hogy járjanak templomba mert egy idő utan megtérnenek.
2021. szept. 23. 14:11
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem cselekedetekbol üdvözul az ember, ha valaki felhagy ezekkel ugyanugy elkarhozhat mert ki tudja hany torvenyt szeg meg a torahbol maga a letezesevel is
2021. szept. 23. 14:19
 4/18 anonim ***** válasza:
28%
Igaz ember vagy.
2021. szept. 23. 14:29
 5/18 anonim ***** válasza:
91%

Ámen.

Ezt az egyet magyarázd meg: "nagyon nagy kinokban van része meghozzá örökké"

Egy végtelen jó isten ilyet teremtene?

2021. szept. 23. 15:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szóval visszaregisztrál ide...

Nem javaslom a válaszolást. Ez az a felhasználó, aki kitalált kérdéseket írogatott ki, privátban pedig csúnyakat is írt.

2021. szept. 23. 15:59
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy már sokszor tiltották!
2021. szept. 23. 15:59
 8/18 anonim ***** válasza:
88%

"Hanem hogy megtérjünk!"

Ámen!

2021. szept. 23. 16:06
 9/18 Molyember ***** válasza:
71%
És akkor a bő ötezer éves hinduizmus értetlenül néz a taknyos, kétezer éves kereszténységre, hogy mit pattog...
2021. szept. 23. 16:43
 10/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, megkaptam megint a privát üzenetedet, természetesen megy majd a moderátornak. Szia.
2021. szept. 23. 17:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!