Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen az életük azoknak akik...

Milyen az életük azoknak akik a biblia szerint élnek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 09:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom a vàlaszt mert ahàny keresztêny annyiféleképpen értelmezi a Bibliàt. Ez a tapasztalatom."

És van még a te teljesen torz értelmezésed. A Bibliát nem kell értelmezni, Pál apostol a leveleiben megtette helyettünk. Aki azt félreteszi, félreértelmezi a Bibliát

"Fáj az igazság?"

Ezzel max. az óvodás társaidat tudod cukkolni:)

2021. szept. 23. 10:56
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Még a páli levelek is annyira nem egyértelműek, hogy azt is egyes emberek és felekezetek másképp értelmezik.
2021. szept. 23. 10:59
 13/28 anonim ***** válasza:

"Még a páli levelek is annyira nem egyértelműek, hogy azt is egyes emberek és felekezetek másképp értelmezik."

Na, mondj pár példát!

2021. szept. 23. 11:05
 14/28 anonim ***** válasza:

"Na, mondj pár példát!"

Kapásból ott vannak az eszkatologikus szakaszok fundamentalista vagy szimbolikus értelmezése.

2021. szept. 23. 11:20
 15/28 anonim ***** válasza:
28%

"Kapásból ott vannak az eszkatologikus szakaszok fundamentalista vagy szimbolikus értelmezése."

Tehát nem tudsz példát írni. Ok, zárjuk

2021. szept. 23. 11:27
 16/28 anonim ***** válasza:
Miért, talán eddig nem tudtál róla hogy a fundamentalista értelmezés nem azonos a szimbolikussal?
2021. szept. 23. 11:35
 17/28 anonim ***** válasza:
Tehát nem tudsz példát írni:)
2021. szept. 23. 11:41
 18/28 anonim ***** válasza:

[link]

Lásd például a 10-es pontot!

2021. szept. 23. 11:46
 19/28 anonim ***** válasza:
40%

"Lásd például a 10-es pontot!"

Nem erről beszélgetünk. Nem tudsz példát és most nekiállsz hazudozni. Erre a kijelentésedre kérek példát: "Még a páli levelek is annyira nem egyértelműek, hogy azt is egyes emberek és felekezetek másképp értelmezik"

És azóta pánikban vagy. Nem tudsz példát írni. Ezt hívják pofára esésnek

2021. szept. 23. 11:56
 20/28 anonim ***** válasza:

"Erre a kijelentésedre kérek példát: "Még a páli levelek is annyira nem egyértelműek, hogy azt is egyes emberek és felekezetek másképp értelmezik"

És erre is hoztam. Hisz mint látod, vannak értelmezésbeli különbségek, ahogy azt mondtam. És ezek alapvetően a fundamentalista-szimbolikus értelmezés eltérésén alapulnak, szintén ahogy mondtam.

2021. szept. 23. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!