Van itt olyan, aki valamilyen regényből, filmből, vagy más fikcióból származó vallást követ, mert azt találta összehangban a saját lelki értékeivel?
Figyelt kérdés
Mert én pl. így vagyok a Warcraftból a Szent Fény vallásával, és hallottam, hogy pl. a Csillagok Háborújából származó Jedi vallásnak is sok követője van már.2021. szept. 19. 18:25
1/4 anonim válasza:
Én kinda így vagyok, elég egyedi vallásom van, és ezt kb gyerekkorom óta magamnak alakítottam, fejlesztettem. Most meg megtaláltam egy könyvben leírva, igaz elég röviden és tömören, egy karakter belső monológjában volt kifejtve (pár oldal).
2/4 anonim válasza:
A Nod Testvérisége annak számít?
Mert akkor igen, én
És nem ítélhettek el!
Ez nem jelenti azt, hogy saját kezűleg szennyezem tiberiummal a Földet. Nem szimpi a GDI.
:)
3/4 anonim válasza:
Én úgy vagyok keresztény, hogy a Bibliát fikciónak tartom. Megfelel ez is?
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire ilyet keresel, de én egyfajta mixében hiszek a református vallásnak és a buddhizmusnak. Ezt azért írom, hogy tudd, hogy normális az, ha nem találsz olyan vallást, amivel 100%ban mindenben egyetértesz. Nyugodtan alakíthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!