Vajon ma mit mondana Jézus ennek az embernek?
Figyelt kérdés
Mk 10,17-31. "Amikor útnak indult, odasietett hozzá valaki, térdre borult előtte, és úgy kérdezte: „Jó Mester! Mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?”2021. szept. 3. 20:45
1/6 anonim válasza:
Ugyanazt, mint akkor. Isten nem változik.
2/6 anonim válasza:
"Gyere, igyunk meg valamit, aztán elkísérlek a pszichológushoz".
3/6 anonim válasza:
Ezt az üzenetet kaptam:
"Értem, gondolom Te is a tökéleteségre törekszel, "eladtad mindenedet, szétosztottad a szegények között és követed Őt", stb.?"
Válasz:
Jézus válaszának és tanításának nem ez a lényege és nem ez az üdvösség feltétele. De amúgy tudom nyugi, hogy csak kötözködsz.
4/6 anonim válasza:
"Jézus válaszának és tanításának nem ez a lényege és nem ez az üdvösség feltétele."
-Hát mi a lényege, mond már mi?"
Higgy az ÚrJézusban és megmenekülsz.
A kegyelem nem arról szól, hogy ki tudja megvenni vagy kiérdemelni.
5/6 anonim válasza:
Nem kell eladnod amid van, azt annak az embernek mondta. Azért mondta ezt neki, mert szerette a vagyonát és rámutatott a hibájára. Neked keresned kell Jézust, amíg lehet és ha Ő azt mondja neked, hogy tedd ezt, akkor tedd meg.
6/6 anonim válasza:
Ez az ember, akiről te beszélsz, mit szeret az életben? Ha pl. a nőjét, akkor oda kell adnia a romáknak, hajléktalanoknak, hogy kedvüket leljék benne. Ha a munkát szereti, akkor ne dolgozzon, stb. Mondjon le, ahogy Torgyán mondta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!