Mit gondolsz erről?
Figyelt kérdés
Hallotam hívőktől ezt: Az embernek nincs hatalmába a maga útja. Lehet testileg igen, de lelkileg nincs saját út. Aki megtér és a biblia szerint él az Isten útját járja, aminek vége a földi élet után örök élet... aki a saját életét éli, lehet jó ember de nem kötött szövetséget Istennel a Fia megváltó Jézus által, az nem nyer bűnbocsánatot, és élete lejárta után elkárhozik2021. szept. 3. 07:21
1/1 anonim válasza:
Itt pont a keresztény vallás legnagyobb öncáfolatát, ellentmondását, buktatóját említed. Elvileg Isten egy tökéletes, szerető lény. De aki látatlanban, cáfolhatatlan bizonyíték hiányában nem csicskul be, az dögöljön meg. Abszolút árad a szeretet és tökéletesség egy ilyen hozzáállásból.
Én csak egy egyszerű paraszt vagyok, de nekem annyira evidens, hogy ha lennének teremtményeim, és azt akarnám, hogy szeressenek, meg egyáltalán higgyenek bennem, akkor minimum nem rébuszokban, morze jelekkel kommunikálnék, ha az aktuális helyzet egyáltalán kommunikációnak nevezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!