Tarthatom magam vallásosnak, vagy ez teljesen más?
A klasszikus értelemben nem hiszek Istenben. Vagyis hiszek benne, de nem úgy. Azt gondom mindenképp van egy felsőbbrendű lény, de valahogy sem a Bibliát, sem az Egyházat nem fogadom el. Még abban sem vagyok biztos, hogy Istennek lenne bármennyi köze a sorsunkhoz.
Viszont ha előkerülnek az imák vagy olyan környezetbe kerülök, olyan témáról hallok, egyszerűen elfog az alazát. Az egész hitet olyan tisztának látom, mint manapság kevés dolgot. És tetszik/élvezem azt az aurát, azt a hangulatot, ami körbelengi ezt az egész Istenhitet.
10# Akkor az ördögök is abszolút hívők, mint a keresztények? Érdekes meglátás.
Szerintem pedig neked is sajátos hited van és így véded magad.
11-es
Nem érte, mi értelme saját "meglátásaidat" más szájába adni, hogy aztán megmondhasd a tutit a saját jobbantudásodról.
Nem gondolom, hogy védenem kellene magam a hitem miatt. Főleg nem olyan helyen, ahol semmit nem tudnak róla vagy a hitemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!