Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűnös ember vagyok??

Bűnös ember vagyok??

Figyelt kérdés
Folyton a vallásosak hangoztatják főleg akik gyülibe járnak hogy térj meg mert bűnös vagy,, aki normálisan él erkölcsösen, miért bűnös? Aki gyermekként tanult szakmát ill diplomát szerzett késöbb megházasodott gyerekei lettek , dolgozik, jó ember miért lenne bünös? A gyilkosok meg a rossz emberek a bünösök akik ártanak másoknak... én nem èreztem magam soha bünösnek. Mert úgy gondolom a büntudat érzés csak lerombol minthogy felemel.
2021. aug. 11. 06:30
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Bár ma már a testet nem kínozhatják, annál nagyobb figyelmet fordítanak az elme és a lélek megtörésére. Még ma is megvan az emberek feletti totális kontroll vágya, mert ők szeretnék megmondani, minek örülj, mitől légy boldog, mi a helyes és mi nem. Be akarnak férkőzni az élet minden mozzanatába, még a párok ágyába is, a gondolatokat is uralni akarják, hiszen a gondolatban elkövetett bűnt is bűnnek nevezik, mely egyenértékű a valóságban elkövetett vétkekkel. Az általuk nem jóvá hagyott szórakozásokat is mind a Pokolba vezető dolognak nevezik meg.
2021. aug. 11. 07:18
 2/5 molnarmarcell21 ***** válasza:

A TE fogalmaid szerint nem vagy bűnös. A keresztény eszmerendszer alapján igen.

A jó hír, hogy nem kötelező a keresztény eszmerendszer alapján élned.

2021. aug. 11. 07:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

Ugyanaz a kérdező. Napi kétszer csinálja ugyanezt, hónapok óta. Sátánista

2021. aug. 11. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy büdös, gyanítom nagyon.
2021. aug. 11. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki sátánista itt még rajtam kivül,de én sose írtam ki itt kérdést.
2021. aug. 11. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!