Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Rosszul tettem hogy kidobtam...

Rosszul tettem hogy kidobtam a bibliát?

Figyelt kérdés
Katolikus vagyok, szeretek templomba járni, de a bibliát kidobtam. Hiszek Istenben de nem abban aki azzal foglalkozik hogy ki maszturbál stb, figyel folyton.... èn abban az Istenben hiszek aki szeret elfogad és vigyáz rám cserébe azt adom Istennek hogy szeretem őt is meg Fiát Jézust is, próbálok szeretetben élni másokkal jót tenni! Jo embernek lenni kerülni a rosszat hitem szerint Isten anszeretet nincs tüzes pokol semmi ilyen, a gyilkossagot rossz embereket el itelem de azokat nem akiknek mas a szexualitasuk, vagy maskkeop elnek, csak azokat itelem el akik masoknak artanak... en szeretem Istent de nem hiszek a biblia tobb mint felelben hogy Isten mindenbe bele akar szolni ez nem igaz! Csak annyit ker hogy szeressuk egymast , minden nap egy miatyankat elmondok probalok szeretetben elni, ugye nem jutok pokolra hogy kidobtam a bibliat szeirntem papok atirtak hogy feljenek az emberek
2021. aug. 10. 18:02
 1/10 KZitus ***** válasza:
22%

Szia

"...de a bibliát kidobtam. Hiszek Istenben de..."

Aki hisz Istenben, nem dobja ki a Bibliát, és a belé vetett hitet nem köti feltételhez. Tehát nincsen "de"!

Kitaláltál magadnak a kérdésed alatt egy istent, és abban hiszel!! Hajrá, megteheted. nem vagy ezzel egyedül.

2021. aug. 10. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Hajrá, csak így tovább!

(ateista 47F)

2021. aug. 10. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Te minden nap más felekezetűnek hazudod magad? Amúgy azt csinálsz, amit akarsz, senkit se érdekel.
2021. aug. 10. 18:47
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
A keresztény hitben Isten úgy van kitalálva, ahogyan a Bibiliában le van írva. Akiben te akarsz hinni, az a te igényeidhez és elvárásaidhoz kitalált isten. Valószínűleg mindkettő távol áll a valóságtól.
2021. aug. 10. 18:52
 5/10 anonim válasza:
35%
Igen rosszul tetted!
2021. aug. 10. 18:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Érdekes amit írsz. Lehet hogy kamu, és az itt irogató vallásos emberek bosszantására írod, de akkor is érdekes. Ismerek valakit, aki pont az ellentéte annak, ahogy magadat leírod. A külsőségeket maximálisan betartja, templomba jár, vallásosnak mutatja magát. Lehet hogy az is, csak éppen az egész lényegét nem érti meg. Gyűlölködő ember, háta mögött fikáz embereket, munkahelyén is volt ebből problémája, próbált kollégák, fönök ellen lázítani. Igazi sunyi r.banc. Másik hasonló ember: felnőtt korában megtért (katolikus), csak ő sem a keresztényi szeretet mintaképe. Református kollégával vitatkozott, az volt az álláspontja, hogy egy református rosszabb mint az ateista, mert csak egy lépésre van az igazságtól, de mégsem látja. Költői kérdés: ki a jobb keresztény?
2021. aug. 10. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Ki a ball keresztény?
2021. aug. 10. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
mai kamu
2021. aug. 10. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Trollkérdés.
2021. aug. 10. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Akár trollkérdés, akár nem amit leír a kérdező teljesen értelmetlen. Szereti Istent és Jézust, akit a Bibliából ismer. De a Bibliát kidobja, mert nem hisz benne. Na, most erre mit mondjak? Így a hitének semmi alapja nem marad vagyis a saját elképzeléseit minősíti le puszta kitalációvá. A valóság az, hogy a kérdezőt nem érdekli az igazság és nem akar ezen az egészen gondolkodni, mert sokkal könnyebb és kényelmesebb félretolni a problémákat. Ha valóban érdekelné a téma, a válaszokat keresné a kérdéseire, nem pedig egy általa kreált istenképben hinne.
2021. aug. 11. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!