Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok apósom halál...

Mit gondoltok apósom halál előtti reakciójáról?

Figyelt kérdés
Apósom sajnos meghalt vékonybélrákban. Közvetlenül előtte csinált valamit, ami azóta foglalkoztat. A halála előtt csukott szemmel feltette a kezét, mintha valaki kezét meg akarná fogni. Anyósom meg akarta fogni apósom kezét, de apósom eltolta anyósom kezét, még mielőtt ő megfogta volna a kezét és nem tetszően ránézett. Aztán meghalt. Eddig nem igazán gondolkodtam ilyeneken, de azóta igen. Ti mit gondoltok erről? Tényleg lenne valaki, aki eljön értünk?
2021. aug. 8. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Igen.

[link]

2021. aug. 8. 10:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt megnézem , köszönöm
2021. aug. 8. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Hallucinált.
2021. aug. 8. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Tegnap azt hallottam egy ortodoxok hogy aki hisz az kap latomssokat Istentől a családja jövőjére nézve. Lehet aposod is úgy volt
2021. aug. 8. 12:57
 5/5 anonim válasza:
24%
Igen, halála előtt már látja a tùlvilágiakat. Mi a családban úgy szoktuk mondani,hogy már nem köztünk van. Ezt arra értjük, hogy az utolsó napjaiban, óráiban már érzékeli a túlvilági dolgokat. Látja, hallja őket beszél is hozzájuk. Lehet ebben hinni, vagy nem hinni. Nekem rengeteg családtagom ment el így, ès az öregek is ezt mondják.
2021. aug. 8. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!