Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a keresztény cáfolatról? A kereszténység legjobb cáfolata maguk a keresztények.

Figyelt kérdés
Hit gyüli jehovák, és a református javító egyház is utálja a katolikus egyházat ahogy olvastam róluk. mormonok szerint ők menekülnek meg, tanúk szerint aki nem tanú, akkor az Armageddon megöl minket. adventisták szerint aki vasárnapot tart és a túlvilágot hiszi, az elpusztul... Szóval, kiknek van igazuk? ;)
2021. aug. 7. 16:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%

Ez kb olyan, mint amikor egy hülyegyerek mocskolja a szüleinek a testvéreit, bizonygatva habzó szájjal, hogy ő szereti őket nemcsak a legjobban, de egyedül, a többi hazudik.

Még mindig ellenszenves vagy. És nevetséges.

2021. aug. 7. 17:11
 12/25 A kérdező kommentje:
Hahaha.
2021. aug. 7. 17:19
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

"Mi a véleményed erről a keresztény cáfolatról?"

Belőled kiindulva teljesen igaz. Szégyent hozol Jézusra, csak túl hülye vagy hozzá, hogy észrevedd.

2021. aug. 7. 17:21
 14/25 A kérdező kommentje:
Ne viselkedj így, mert jaj lesz neked.
2021. aug. 7. 18:22
 15/25 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz vagy. Térj meg és üdvözülsz. Addig nem.
2021. aug. 7. 18:44
 16/25 A kérdező kommentje:
Még az a furcsa dolog, hogy a hitgyülisek lenézik a kolalikusokat. Például az egyik videóban a lélek mondja: rájöttem hogy a katolikosok bálványimádók, gyorsan kiléptem és megtértem. van erről egy videó.
2021. aug. 7. 18:54
 17/25 anonim ***** válasza:

“A jehovák is a legtöbbször erkölcsi jó életet élnek.”

Ki mondta ezt neked? Ők? Szerinted egy olyan szép dolgot ellenezni mint a véradás erkölcsös dolog? Vagy nem segíteni a rászorulókon ha nem tanúk, az erkölcsös szerinted? Anyagilag lehúzni a tagjaikat erkölcsös szerinted?

2021. aug. 7. 19:27
 18/25 A kérdező kommentje:
Félreérettél. Vannak kivételek. Vagy pedig mindenki aki az Ördögtornyot követi, az rossz? Akármilyen életet él?
2021. aug. 7. 19:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekünk, reformátusoknak. Mi vagyunk az igathituek és ezért ölték meg annyi hugenottat meg 1671 és 1681 között ezért volt a református papok üldözése. Mert tudja mindenki hogy mi vagyunk az igaz vallás. Egyedül a predesztinacio ami eretnek tanítás és a Kate 80- As kérdése sértegeti a Katolikusokat és azt a kérdést ki kéne töröljék.
2021. aug. 7. 20:51
 20/25 A kérdező kommentje:
:)
2021. aug. 7. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!