Szabadkeresztények közti pásztoroknak tényleg vannak látomásaik?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy hit hirdetővel,megcsörrent a telefonja,a Pásztor hívta.
Azt mondta látomása volt.
A látomás rólunk szólt és megnevezte egy barátunkat benne. Hozzá tette szeretettel várnak imátkozni.
Én bevallom kíváncsi vagyok.
Ami kissé aggaszt az a kézrátét utána "furcsa" reakció amit videókban láttam.
2021. aug. 1. 11:34
1/11 anonim válasza:
Max ha valami súlyos mentális torzulásuk van. Ami ilyen körökbe nem meglepő-
2/11 anonim válasza:
Persze, ha sok volt a tabletta, vagy a tablettás bor, akkor vannak látomásaik. Valamivel el kell magukat adni, ők ezzel próbálják, a hiszékeny emberek pedig be is dőlnek nekik.
3/11 anonim válasza:
Hát meg kell nézni, hogy beigazolódik e amit mond, alkoholnak is lehetnek hasonló melléhatásai az agyra bár akkor azt fogod hinni, hogy meg akarnak ölni.
4/11 anonim válasza:
Alkohol illetve - főleg - drogfüggő.
5/11 anonim válasza:
"Alkohol illetve - főleg - drogfüggő."
vagy elmebeteg, vagy szélhámos
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
Elmentem a gyülekezetbe . Amint kérdést írok ki a pásztorról törlik a kérdésem :(
2021. aug. 12. 16:30
8/11 A kérdező kommentje:
2x voltam ott.
Elsőre azt hittem meglökött.
Másodjára hozzám sem ért és elestem .
Borzasztóan félek azóta.
2021. aug. 12. 16:34
9/11 anonim válasza:
Mitől félsz?
Bármi is történt nincs semmilyen természet feletti hatalma.
Max önmagadtól félj. Hogy miket mesélsz be magadnak.
10/11 anonim válasza:
A próféciáról mindig akkor derül ki, hogy igaz volt-e ha beteljesedik. Ha beteljesedik akkor tudod, hogy igaz volt és Istentől volt, ha nem akkor meg tudod, hogy vagy szélhámos, vagy csak a saját gondolatait mondta el. Bibliai időkben is rengeteg látomást kaptak Isten emberei, tele van ilyenekkel a Biblia, ma ez ritkább, de egyáltalán nem lehet kizárni. Ahogy Jézus mondta: gyümölcseiről ismeritek meg a fát, idejében kiderül mi a helyzet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!