Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hatékony Bible study routine...

Hatékony Bible study routine ötletek?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy kevés kérdés jelenik meg ehhez hasonló kategóriában, de kezdem úgy érezni, hogy szükségem van az Istennel töltött időre (talán furán hangzik, tudom). Mostanság sok olyan videó van ahol bemutatják az emberek a Bible study routine-jukat. Ez általából jegyzetelésből, imádkozásból, Biblia olvasásból áll. De nekem nem sikerül összeállítani. Van-e nektek hasonló rutinotok/ Fontosnak tartjátok az Istennel töltött időt?

2021. júl. 30. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:

"kevés kérdés jelenik meg ehhez hasonló kategóriában"

- nem, nagyon sok kérdés jelenik meg hasonló kategóriában

"talán furán hangzik, tudom"

- egyáltalán nem hangzik furán tele van ilyenekkel a fórum. Nem vagy annyira különleges.

Ha azt írod, hogy Bible study routine akkor az annyival kúlabb mint ha magyarul írnád, hogy nyilván azonnal meg fog szállni a szentlélek!

Ha magadtól képtelen vagy időt tölteni az állítólagos teremtőddel akkor nyilván majd itt fogsz megvilágosodni.

2021. júl. 31. 14:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondolom ez a platform a segítségnyújtás céljából jött létre, és nem a kioktatás és egyéb hasonlók miatt. Sokan vannak azok az emberek, akik nem hisznek Istenben, nem tartják fontosnak a vallásos dolgokat, az ő számukra talán nem annyira megszokott szókapcsolat az Istennel töltött idő. Ha én is ilyen ember lennék nekem furán hangzana sok kijelentésem. Nem tartom magamat különlegesnek, ugyanolyan ember vagyok, mint azok akik nem hisznek Istenben. A közösségi médiában az angoloknál terjedt el a Bible study routine, gondoltam sokan így ismerik inkább, mint magyarul. Magyarul még én sem tudtam volna jó fordítást megadni. Annak, hogy mennyi időt töltök Istennek a megismerésével nincs köze egy rutin felállításához. Sok módszert kipróbáltam és ide is csak néhány tippért jöttem, nem azért, hogy az engem nem ismerők arrogáns módon komplett véleményt alkossanak rólam.
2021. júl. 31. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy ha teged ez ennyire foglalkoztat, az nem egeszseges mentalis allapotra utal. Ket lehetoseg van: siman csak kepmutato vagy, a kulsoseg szamodra sokkal fontosabb mint amit te magad erzel, vagy egyszeruen kenyszerbeteg.
2021. júl. 31. 19:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok egyik sem. Szerintem az hogy egy pici plusz időt szánok erre nem tesz kényszerbeteggé vagy képmutatóvá. Én csak tanácsot szerettem volna, nem a külsőségek miatt csinálom, nem is kényszerből, hanem azért mert én szeretem ezt csinálni. Az hogy valaki ezt csinálja nem jelenti azt hogy fel akar vágni vele.
2021. júl. 31. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!