Nagyon közel van a mennyeknek országa ti hova fogtok kerülni?
Figyelt kérdés
Én elvileg a pokolra de ki tudja lehet isten megbocsájt bár ennek nem sok esélye van2021. júl. 29. 14:18
A kérdező szavazást indított:
MENNYország
pokol
hádész
hellheim
vallhala
tűznek tava
földre támadsz fel
porból lettél és porrá leszel
meghalsz
koporsó
14 szavazat
1/48 anonim válasza:
Majd kiderül ha oda kerül a sor xd
3/48 anonim válasza:
Urna miért nincs a szavazatok között?
4/48 anonim válasza:
Nem tudom hova fogok kerülni, de szeretnék a mennybe majd. Isten határozza meg, nem mi.
5/48 A kérdező kommentje:
#4 előző kérdésnél még azt mondtad hogy tudod hogy van üdvösséged most meg azt hogy isten határozza meg most akkor mi
2021. júl. 29. 14:47
6/48 anonim válasza:
Én a Balcsiban akarom elszóratni majd magam.
7/48 anonim válasza:
Nem rémlik, hogy válaszoltam volna bármilyen ehhez hasonló kérdésre utóbbi időben. Ne hazudj rólam, ha kérhetem.
8/48 A kérdező kommentje:
ok
2021. júl. 29. 15:41
9/48 anonim válasza:
"Nagyon közel van a mennyeknek országa"
2000 éve is ezt mondták...
10/48 A kérdező kommentje:
#9 most már egyértelmü hogy közel van
világszerte brutális katasztrófák , afrikába kitört a káosz a korlátozások miatt
3. oltást kötelezővé akarják tenni és nélkülie élelmiszert sem tudsz vásárolni ezt is mondták tv-be(fenevad bélyege)
ezeket a jeleket már csak a vak nem látja
tavaly vagy tavalyelőtt volt egy hatalmas sáskajárás mint ami bibliába is megtörtént...
2021. júl. 29. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!