Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Letezik a pokol?

Letezik a pokol?

Figyelt kérdés
Megkerem a jehovai tanuit hogy ne irjanak ehhez a kerdeshez valaszt mert hanyingerem van toluk, koszonom. Leginkabb olyan emberek valaszara lennek kivancsi akiknek mindennapos kapcsolata van istennel es volt mar hogy isten szolt is hozzajuk es tenyleg istennek adtak az eletuket es ugyis elnek stb. Nem olyan emberekere akik elmennek templomba mert miert ne de amugy meg tojnak ra. Es ha letezik akkor tenyleg odakuldi a rossz embereket orokke egni az igazsagos, szereto isten?
2021. júl. 13. 19:43
1 2 3
 11/25 pelgrim ***** válasza:

Isten nem küld senkit a pokolba se a mennybe.

A pkol és a mennyország se földrajzi hely, hanem az öntudat vagy a lelek állapota, amit már a jelen életünkben megtapasztalhatunk. Egy önfeledt, jókedvű, vidám hangulat a mennyeket közelíti meg, míg az öngyilkos jelölt már féllábbal a pokolban van.

2021. júl. 14. 16:08
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
A Sátán jó, ölj meg mindenkit! 😀
2021. júl. 14. 17:16
 13/25 A kérdező kommentje:
Hat ennyi marhasagot sem olvastam még. Egyszeru kerdest tettem fel erre mar mindenfele lelekvandorlas meg hasonlo baromsag idelett hordva amirol nem vagyok kivancsi. Kar volt kiirni a kerdest.
2021. júl. 14. 17:44
 14/25 anonim ***** válasza:
Nézd meg egy utazási irodánál...
2021. júl. 14. 17:57
 15/25 anonim ***** válasza:

Remek helyesírással ,előítéletek nélkül feltették egy a szellemi magasságokat méltán kimerítő kérdést és csodálkozol , hogy ezt kapod??

Kérdező nőni kell még kicsit.

2021. júl. 15. 13:45
 16/25 A kérdező kommentje:
Mondod ezt ugy, hogy te is televagy helyesirasi hibaval :DD. Minek elnek ilyen buta emberek, mint te?
2021. júl. 15. 15:17
 17/25 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom hol látsz te helyesírási hibát, ha mégis van az nem alapvető hiányosság (mint a te tekintetedben) , hanem elírás.

Valószínűleg azért élek, hogy a hasonló egybites emberek minél inkább redukált számban legyenek majd a jövőben. Sajnos nem igazán tudsz sem helyesen megfogalmazni, sem kezelni a válaszokat és a válaszolókat. De majd , amennyiben túlleszel az általános iskolán, remélhetőleg ez változni fog ;)

2021. júl. 16. 01:26
 18/25 A kérdező kommentje:
Fogalmad sincs hova kell a vesszot helyezni, de nekem magyarazol :D valoszinuleg nagyon buta ember lehetsz.
2021. júl. 16. 09:41
 19/25 A kérdező kommentje:
Volt egy autista haverom, gondjai voltak a helyesirassal is es meg jopar dologgal, de o is sokkal intelligensebb volt mint te. Nagyon buta vagy sajnos.
2021. júl. 16. 09:42
 20/25 anonim ***** válasza:

A vesszőt sajnálatos módon a közvetlen férfiúi felmenőd nem helyezte el helyesen, ugyanis, ha ez így lenne, akkor nem itt lopnád a napod a barom kérdéseiddel.

Amelyre egyébként a kutya nem ad normális választ , hiszen vagy troll vagy, vagy egyszerűen kretén.

Autizmussal se igen vagy tisztában csak benyögsz ide valamit , ugyanis az is egy sokkal komplexebb “betegség”, ami nem függ össze feltétlen sem a helyesírással , főleg nem az intelligenciával.

Mondom járd még ki az általánost és akkor a csúnya rossz Pokoltól való félelmed is enyhül majd.

2021. júl. 16. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!