Ha megtagadom a biblia kitalált istenét, mert a Sátán volt az egész teremtés mögött, akkor csak az igazi TEREMTŐT választottam, aki megmutatta az embereknek a fejlődés lehetőségét a mágia segítségével?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 20:53
11/16 anonim válasza:
Az meg azért lehetetlen, mert annak úgy semmi értelme. Ha nincs egy Isten aki jónak és rossznak és életnek, halálnak ura, akkor felborulna az egyensúly és kb nem létezhetne semmi. Egyébként ha ennyire érdekelnek teológiai kérdések kezdj el vallási könyveket olvasni, ne egy random embert faggass.
12/16 anonim válasza:
11es ha Isten nem győzi le a gonoszt, akkor Isten maga is gonosz?
Vagy ha nem tudja legyőzni a gonoszt, akkor nem lehet hogy 2 egyenlő nagy világot formáló erő/Istenség létezik valójában? Hisz egyik se képes legyőzni a másikat.
13/16 anonim válasza:
Utolsó válaszom. Isten már rég legyőzte a gonoszt amikor Jézus Krisztus képében elszenvedte az egész emberiség helyett a büntetést a pokolban. Ez a kegyelem ajándéka amit csak el kell fogadni illetve megvallani és megbánni a bűneidet Jézusnak. A gonosz már rég halálra van ítélve és az idők végezetén Isten el is fogja pusztítani, csak hagyja jelenleg érvényesülni, mert így válassza ki az emberek közül, hogy ki tartozik a jó és rossz oldalra és mindenkinek a saját döntésén alapul. Bővebben a Jelenések könyvében le van ez írva.
14/16 anonim válasza:
13as, ha én befolyásoltatok valakit valamivel, mert eleve úgy teremtettem az egyént hogy hajlamos legyen rá. Akkor mi jogon mondhatom hogy tiszta vagyok? Manipulatív játékok egyike ez.
15/16 anonim válasza:
Dr. Orbán Viktor Mihály a teremtő
16/16 anonim válasza:
Sátán csak egy szimbólum.
A teremtés mögött semmiféle egyház istene nem áll.
Lucifer mutatta meg az embereknek a spirituális fejlődés útját ezen a bolygón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!