Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted hova jutott a haverom?

Szerinted hova jutott a haverom?

Figyelt kérdés
Ma dél előtt Hatvan és Tura között meghalt balasetben a haverom, 19 éves volt, jó lelkű volt, most fejezte be a sulit dolgozott, bulizós típus volt, katolikus vallasú volt, hitt az Úrban, szerette a másikat senkit se bántott! Ilyen fiatalon, jaj Istenem mik vannak! Remelem nem jutott pokolba hiszen meg olyan fiatal volt nem lehetett annyira vetkes,, a szuleit a mento elvitte annyira rosszul vannak
2021. júl. 2. 15:06
 1/10 anonim válasza:
69%
Oda, ahová mindenki más is.
2021. júl. 2. 15:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom mindenki teste a temetobe kerul! En a lelekre celoztam
2021. júl. 2. 15:15
 3/10 anonim válasza:
16%
Én is.
2021. júl. 2. 15:16
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Részvétem. Nem akarlak lelombozni de nem bizonyított hogy van pokol és mennyország. Nem tudni hova jutunk halálunk után. Nem tudni hogy vane a halál után élet. Tehát erre nem tudok érdemleges választ adni neked.
2021. júl. 2. 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:
5%

Isten a halál büntetését szabta ki Ádám miatt az utódoknak.

Mivel Ádám nem az égből jött, nem is tér oda.

Így a leszármazottjai is ha meghalnak nem az égbe mennek, mert nem onnan jöttek, hanem Ádámtól születtek.

A Barátod jelenleg "alszik", és a feltámadásra vár, ami Jézus ezer éves uralma alatt fog megtörténni

2021. júl. 2. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a mennybe.
2021. júl. 2. 15:36
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Remélem, hogy tényleg a haverod volt szegény elhunyt srác és nem csak ezzel is visszaélve akarsz trollkodni...

Amúgy pedig nem tudjuk, hogy hova jutott, imádkozz érte, hogy üdvözüljön.

2021. júl. 2. 18:42
 8/10 KZitus ***** válasza:

Szia

Őszinte részvétem.

Írod: "En a lelekre celoztam"

A Biblia válasza az Ezékiel 18:4-ben van:" Íme minden lélek enyém, úgy az atyának lelke, mint a fiúnak lelke enyém; a mely lélek vétkezik, annak kel meghalni."

Az Ádámtól örökölt bűn miatt ez mindannyiunkra igaz. De ez is: Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek:...” Jn 5:25–29.

A barátodnak is ez a reménység vár.

Lehetőséged van ott lenned, és fogadnod őt.....ha hitet gyakorolsz Krisztus váltságában.

2021. júl. 2. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem halt meg a haverod, te idióta. Miért dőltök be mindig ennek a kamugépnek, akit csak a recska érdekel???
2021. júl. 2. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:

EZ legalább ötletes írás volt.

De kamunak elég becstelen.

2021. júl. 2. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!