Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mivan a halál után? Honnan...

Mivan a halál után? Honnan tudni ennyire pontosan?

Figyelt kérdés
Katolikus vagyok, sok más közösségbe (hit gyülekezetbe járó) hívőtől hallottam hogy Isten igéje a biblia mindenről tájékoztat minket, na de emberek írták azt irtak bele amit akartak, egy felsőbb rendű hatalom, biztos nem egy halandónak jelent ki ilyet, szerintem élni kell az életet szeretetben, békességben, segíteni kell másokon Úr Jézus nevében, de a magán életet élni kell enni, inni, nyaralni, táncolni jól érezni magunkat, mint katolikus keresztény Az Atya Istenben és Egyszülött Fiában A Megváltó Jézusban meg szentlélekben hiszek de szerintem nem tudjuk mi van oda át 10000% biztos vagyok benne hogy van élet a halál után de hogy menny, pokol, senki se tudja, igyekezzünk Hinni, imádkozni néha, jóra törekedni nem bántani senkit, adakozni, de a magán életet így élni ahogy akarja mindenki nyaralni enni inni mindent kihasználni, mert szerintem hogy mivan odaát se pap, se pápa, se Pásztor senki de senki nem tudja azért hit! De hiszem azt hogy aki hisz Istenben Jezusban próbál jó ember pozitív lenni nem bánt senkit segít másokon az jó helyre jut
2021. jún. 21. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
még itt is eget írt, és nem Mennyt... felháborító.
2021. jún. 21. 22:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Miután meghalunk felébredünk másvilágban..

Sok elképzelés lehet.

Csak halál után tudjuk meg a választ..

2021. jún. 21. 23:34
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem tudnánk a választ, akkor vajon mi motiválna valakit arra, hogy keresztény életet éljen?

Isten leíratta ezért, hogy akik helyesen élnek a keresztény erkölcsre vonatkozó törvényekkel együtt, akkor lehetőségük van Isten elismerő mosolyát élvezni a jövőt illetően is.

2021. jún. 22. 00:40
 14/19 anonim ***** válasza:

"Ha nem tudnánk a választ, akkor vajon mi motiválna valakit arra, hogy keresztény életet éljen?"

Hogy azt hiszed, hogy igazad van.

2021. jún. 22. 00:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Abban mi a keresztényi,hogy az örök élet jutalma miatt vagy hívő?

Ez csak önző ügylet így amit a halálfélelem motivál.

2021. jún. 22. 02:00
 16/19 anonim ***** válasza:

15

Az egy következmény. Isten ajánlotta fel megtanítva, hogy jobb az Ő vezetése, mint Sátán uralma. Az ellenség nem tud maradandó boldogságot adni, csak olyat ami ideig óráig tart. Miatta van a halál is, ami az ember életének a végét jelenti.

Egy valamelyest egészséges ember nem szívesen választja meg az élete végének az idejét, Sőt még a sérült emberek között is, akik értékelik az életet, nem nyugodnak bele sajnáltatva magukat, hanem a lehető legjobbat hozzák ki abból, amiben élnek, mert a betegség ellenére sem vágynak a halál után.

Sátán is ígért valamit, nem csak Isten. sokan Sátán ígéreteit választják, ami csak most adhat némi gazdagságot, boldogságot.

Ha valaki elmegy dolgozni, nyilván olyan munkahelyet választ, ahol a legjobb ajánlatot kapja, miközben élvezheti is amit csinál.

2021. jún. 22. 09:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne kövesséket az ördögtornyot!
2021. jún. 22. 09:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Saját nézőpontomat mondom: mert ez a legkomolyabb félelem az emberben, így minden vallás komoly részben erre keresi a választ (vagy talál ki egyet)
2021. jún. 24. 03:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Rengeteg spirituális bölcs fejlődött már olyan szintre, higy megértette a létezés lényegét, rendszerét. Ez olyna mint pl a számok. Ha te látod az 1et és a 2t, akkor képes vagy kikövetkeztetni -végtelentől + végtelenig az összeset a megfelelő sorrendben.

Erre jönnek még rá a pszichoaktív szerek, amiknek segítségével egy kezdő elme is képes csatlakozni nem.fizikai energiákra, entitásokra, más síkokra, dimenziókra, nemhogy még egy olyan, aki 30 éve foglalkozik a saját elméje feltárásával, irányításával.

2021. júl. 22. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!