Nyáron nőknek szabad szandálban menni templomba?
Figyelt kérdés
Természetesen az öltözet a szabályok szerint, vállak, térd takarva.2021. jún. 21. 16:36
3/19 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Rövid szoknyaban is szoktak járni, én is szoktam úgy. Ez már a 21.szazad.
4/19 anonim válasza:
Nem lehet :P Hiszen Mózes is levette Isten parancsára/szabálya miatt, hogy " Vedd le sarudat a lábadról, mert a hely, ahol állasz, szent föld. "
5/19 anonim válasza:
Természetesen lehet, csak büdi ne legyen :D
6/19 anonim válasza:
Én mindenkit lepontozok, mert van lehetőségem. És 5-ös... olyan nincs, hogy természetesen, mert a templom nem a természetben épült!
7/19 anonim válasza:
What? Mi az, hogy nem a természetben épült? Akkor hol?
8/19 anonim válasza:
Tényleg kedves kérdező, bejársz a templomodba mint egy birka, bambán nézel magad elé és megtalálod azokat a semmirekellő dolgokat, amik a legkevésbé fontosak?
És tényleg, a 21. században élünk, felnphetnél már.
9/19 anonim válasza:
Természetellenes helyen. de az a legjobb amikor a templomokra védelmet szerelnek, mert nem bíznak Istenben...
10/19 szp72 válasza:
Télen is mehet csak nem praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!