Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan szabaduljak meg attól...

Hogyan szabaduljak meg attól a kísértéstől ami azt súgja, hogy " Csak az létezik amit látsz! "?? Neked milyen kísértéseid vannak? Mennyire súlyosak?

Figyelt kérdés
Kísértés > nincs agyunk, a Föld lapos, mert nem látom kereknek, nincs Vénusz bolygó sem, mert azt sem látom és így tovább :( szerencsére nem súlyos, de azért idegesítő. Néha el tudom fogadni, de azért jó lenne kikapcsolni.
2021. jún. 21. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Azért a szkepticizmus és az autizmus között van lényeges eltérés.
2021. jún. 21. 15:29
 2/8 A kérdező kommentje:
röviden, mit jelent az ateizmus? mármint az autizmus? Mi van ha azért is van ez, mert az emberiség ennyire romlott a Teremtés óta?
2021. jún. 21. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Autizmus egy betegség.

Ateizmus világnézet.

Szkepticizmus jellemvonás.

2021. jún. 21. 15:36
 4/8 KZitus ***** válasza:

szia

Amit leírtál, az egyik sem kísértés, inkább elképzelés....de hogyan lehetne elképzelésed, és hogyan írtad ki a kérdésedet, ha azt képzeled: nincsen agyad?

2021. jún. 21. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Csukd be a szemed, és hamar rá fogsz jönni, hogy nem csak az létezik, amit látsz ;)
2021. jún. 21. 18:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia Zita! Úgy, hogy nem látom az agyamat, se a belső testemet, és létezik áltudomány is, mindenki egymásnak hazudik, így már senki sem tudja az igazságot. Ez az ára a gyengéknek, ha mindenki egymásnak hazudik :(

ha becsukom a szememet, akkor csak a végtelen sötétséget látok. Meg tudnám szokni ezt, de inkább jó lenne kikapcsolni.

2021. jún. 21. 18:44
 7/8 KZitus ***** válasza:

Bár nem látod az agyadat, látható bizonyítéka van a működésének, hiszen a testrészeid azt teszik, amit az agyaddal "parancsolsz" nekik.

Az agyad adja/kapja az ingert az evésre, amikor a tested ezt igényli...had ne soroljam tovább.

Viszont az, hogy hazudnak sokan, nos az sátáni termék, mert ő volt az első hazug a földön, és a Biblia szerint "megvakítja az emberek elméjét", ami bele tartozik a hazugság is. Igazán "erős" csak akkor lehetsz, ha azt Istentől kapod meg. Tudta ezt Pál apostol tapasztalatból, ezért a számodra is leírta: „Mindenre megvan az erőm annak köszönhetően, aki erőt ad nekem” – írta Pál a Filipp 4:13.

Tanulj tőle, és akkor te is erős leszel.

2021. jún. 21. 20:24
 8/8 A kérdező kommentje:

1. még a belső testrészeimet sem látom, nemhogy a többi részét... A bizonyítékra is kellene hit, hiszen te nem látod.

2. szerintem pedig a lélek, vagyis ÉN csinálom a kajálást, mert érzem, hogy bennem valami hasi probléma van. De attól még nem látom.

3. szerencsére ezt is meg tudom szokni, de azért klassz lenne kikapcsolni ezt az erős sátáni képzelést!

4. még a Holdat sem látta " senki " gömbölyűnek, hiszen mindenki itt van a Földön...

5. láttad már New York-ot? Hallottad, ott voltál New York-ban? ^^ pont ez a baj. Mindenre kell a hit! :(

2021. jún. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!