Van itt olyan aki imádkozik a jehovistákért és a szombatistákért? A nem zsidó hívők miért tartanak szombatot, ha nem zsidók?
Azért jehovista, mert meg ne tudjad, hogy miket művelnek...
Azért szombatista mert a szombattal fenyegetőznek, és a hamis prófétanő pedig szintén fenyegetőzött... Én még nem hallottam olyat sohasem, hogy a vasárnaptartók fenyegetőznek.
Valamiért úgy érzem troll kérdés akar lenni...
Miért lenne azért jehovista (?), hogy "meg ne tudjad miket művelnek"...
Vagy szombatista "mert a szombattal fenyegetőznek"...
Ha a vasárnap tartók alatt a keresztényeket érted, azért a keresztes hadjáratokat gondolom, ti is tanultátok történyelemből...
Egyébként nem mindegy, hogy ki milyen ünnepet tart, vagy sem? Én katolikusként bírom a Halloween-t, mert tök buli lehet, még ha nincs is hagyománya, és marhára tetszik dia de los Muertos... Kövezz meg nyugodtan :)
"Azért jehovista, mert meg ne tudjad, hogy miket művelnek...
Azért szombatista mert a szombattal fenyegetőznek, és a hamis prófétanő pedig szintén fenyegetőzött... Én még nem hallottam olyat sohasem, hogy a vasárnaptartók fenyegetőznek."
Ez szerinted mennyire komoly okfejtés?
Rájöttem!
Elkezdődött a nyári szünet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!