Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők keresztények ti milyenne...

Hívők keresztények ti milyennek mondatok egy ilyen embert?

Figyelt kérdés
Pl én gyerek koromban tanultam, szót fogadtam szüleimnek, tisztelem az időseket… nyolcadikban 4,6 átlaggal mentem Gimnáziumba továbbtanulni, gimiben 4,2 átlaggal végeztem. Sosem jàrtam bulizni, nem dohányzom, nem iszom, nem drogozok, dolgozok napi 10 órát, 2 éve élek párkapcsolatban, Katolikus vagyok, hiszek, szoktam imádkozni, de nem rajongok a vallásért meg én nem foglalkozom azzal mi lesz oda át, szóval szeretetben élek Istenre bízom a túlvilági sorsom majd ő tudja mi a jó nekem. :)
2021. jún. 18. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
ász
2021. jún. 18. 12:46
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Mintha már kiírtad volna párszor
2021. jún. 18. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
14%

Nem vagy összhangban Istennel és a szándékával sem. Neki tervei vannak, és kérései. Leíratta, hogy a terveiben azokat fogja bevonni, akik már most is tesznek azért, hogy részesei legyenek az áldásaiban.

Aki nem tart vele, arra Jézus azt mondta: (Máté 12:30) 30 Aki nincs az én oldalamon, ellenem van, . . .

Jézus feladattal bízta meg a követőit, amíg vissza nem tér, és Isten erkölcsi mértékeit szerint kell élni. Akkor vagyunk Jézus követői, tanítványai, ha igyekszünk ugyan úgy élni, ahogy Ő.

Ezzel az életmóddal a világban nehéz dolgunk van, és talán még ellenségeskedéssel is találkozunk.

(János 15:20) . . .. Ha engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Ha az én szavaimat megfogadták, a ti szavaitokat is megfogadják majd.

2021. jún. 18. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Sose tudom, hogy engem kerülget az elmebaj, vagy a kérdezőt, mert mintha naponta látnám ugyanezt a kérdést többször is.
2021. jún. 18. 13:59
 5/10 lilla64 ***** válasza:
100%
Jobbulást kérdező!
2021. jún. 18. 14:35
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
$3 Ezt magyarázd el légyszives egy értelmi sérült fogyatékos gyereknek vagy felnőttnek akkor ezek szerint aki ilyen betegségben szenved az ellene van Jézusnak?? Te jehovás
2021. jún. 18. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdező: Isten mit mond neked, mikor megkérdezed tőle? Mert ha hiszel benne, akkor kapcsolatban is kell állj vele. Tehát?
2021. jún. 18. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:

6

Nem értem miért kötözködsz velem?

Ki beszél sérült, beteg emberről? Nekik eleve másként lesz az elbírálás.

S nem vagyok Jehovás.

2021. jún. 18. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
39%

Milyen ember?

Unalmas...

2021. jún. 18. 16:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Agymosott rabszolga.
2021. júl. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!