A jehova tanúi mikor feküdhetnek le egymással? A párommal már nem bírjuk tovább. Szerintetek sunyiba mehet? Augusztusban esküdnénk,de....?
Sunyiba mehet.
De az isten végig kukkolni fogja, arra készülj!
Zsuzsi: szerinted nem?
Attól még, hogy nem a násznép előtt megy, nyilvános lesz. Azért hívják nászéjszakának, és nem bujkálós éjszakának.
Csak a párod tanú vagy te is?
Szexelj nyugodtan...
Ez most komoly kérdés, vagy ... nem?
Valláskárosult baromságok, meg "gratulálok", hogyha nulla élettapasztalattal és nulla szexuális tudással és tapasztalattal és stb-vel már 18 évesen összeházasodtok....
Aki szereti a Teremtőjét, és nem tiszteletlen és sunyi, az nem tesz fel ilyen kérdéseket.
Jézus is, és sok hűséges ember szerette Isten törvényeit nem csak olvasni, hanem betartani is.
A válaszom, hogy egy keresztény nem sunyít, hanem az Isten iránti szeretetét úgy bizonyítja, ha nem köpi szembe Isten törvényeit.
Ja és egy kérdés:
Ha "sunyiba" megteszed, akkor kinek ártasz vele?
Mert hogy nem nekem, de másnak sem.
Csak magadnak, és a párodnak.
5
Hogy mekkora buta vagy TE:
A násznép előtt?
Istenem Istenem.
Vidiripi
Belegondoltál abba hogy ez a kérdés mekkora hülyeség? Költői kérdés!
Egyébként a házastársak is "sunyiba" csinálják ,mert nem szokták bejelenteni a félvilágnak hogy ők most házaséletet élnek!
- Most engedélyt akarsz kérni tőlünk vagy még is miért írtad ki a kérdést?
- De ha így van ,akkor én nem adok engedélyt ,várd ki amíg házasok lesztek!
És egy jó tanács a házasság után se jelents be senkinek ha össze bújtok. Én legalább is nem tenném a helyetekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!