Tényleg egy hamis ébredés a karizmatikus mozgalom?
Figyelt kérdés
Tényleg az elhitetés (tévelygés szelleme) lenne ez az egész?2021. jún. 14. 11:52
1/9 anonim válasza:
ezek általában az un. biznisz egyházak.
4/9 anonim válasza:
Csatlakozom előzőekhez. Ha tudsz angolul, érdemes párat meghallgatni a Strange Fire konferencia előadásaiból.
A Word from the Lord? Evaluating the Modern Gift of Prophecy (Nathan Busenitz)
https://www.youtube.com/watch?v=04ygLzwFcUU
The African Import of Charismatic Chaos (Conrad Mbewe)
5/9 anonim válasza:
bekapcsolható hozzá angol felirat
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem hamis ébredés, egyszerűen a szokásos téves teológiára épülő egyházak egyike
7/9 KZitus válasza:
Szia
A kérdéseddel kapcsolatban Krisztus szavait szeretném idézni:" Aki nincs az én oldalamon, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, szétszór." Lukács 11:23
8/9 anonim válasza:
"Aki nincs az én oldalamon, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, szétszór." Lukács 11:23
Németh Sanyi bácsi sincs Krisztus oldalán.
9/9 KZitus válasza:
Lehetséges. De ez minden emberre igaz: "Ne vezessenek félre titeket: Istent nem lehet becsapni. Mert amit vet az ember, azt fogja aratni is..." Galata 6:7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!