A szerzetesek mit csinálnak egész nap a kolostorokban?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 07:29
1/13 anonim válasza:
Dolgoznak. Imádkoznak. És megint dolgoznak.
2/13 A kérdező kommentje:
Mit?
2021. jún. 6. 08:02
3/13 anonim válasza:
Sok szerzetesrend foglalkozik pl. tanítással,betegápolással stb.
5/13 anonim válasza:
Mindegyik mást dolgozik. Neked a google nem a barátod?
7/13 anonim válasza:
Itt felénk pálinkát,meg sört főznek,levendulát szüretelnek,neteznek,edzenek,alszanak,énekelnek.
8/13 anonim válasza:
Sok mindent, attól függ, milyen rend. Van, amelyik szemlélődőbb, ott imádkoznak és olyan dolgokat készítenek, amiből fenntartják magukat (gyógynövények, lekvárok, likőrök, stb.). Mások meg pl. kollégiumokat tartanak fenn, tanítanak, betegeket ápolnak, hajléktalanokat szednek össze az utcáról, mosdatják őket, szegényeket látogatnak, stb.
9/13 anonim válasza:
A szerzetesek különleges módon szeretik a gyermekeket:
részlet:
"
Guiseppe 11 éves volt, amikor egy, az intézetben dolgozó szerzetes elkezdett megtanítani neki egy sor “különleges, titkos jelet”, amikkel olyanokra lehetett utalni, mint maszturbálás, orális szex, pénisz és ánusz.
“Először egyáltalán nem értettem, miért tanítja meg nekem ezeket a furcsa titkos jeleket”
- idézte fel most Guiseppe.
“A dolog akkor világosodott meg előttem, amikor kettesben maradtam egy pappal, aki egyszer csak az orális szex jelét mutatta nekem, majd elővette az álló péniszét és belenyomta a számba.”
"
10/13 anonim válasza:
9-es Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!