Ha igen, akkor mivel Isten a saját képére teremtette az embert, Istennek is kell legyen köldöke, de Istennek akkor ki volt az anyja, aki szülte?
Lehet Istennek nincs is köldöke, de egy magánál fejlettebb lényre azért tervezett egyet a biztonság kedvéért, hátha jó lesz valamire.
Ha pedig nem volt Ádámnak köldöke, akkor gyermekeik egyből egy evolúciós ugrást, mutációt jelentenek a maguk köldökével.
2010. aug. 24. 19:27
1/10 anonim válasza:
De jó kérdés!!:D
Lelki köldökzsinórja volt az Úrhoz, egyértelmű, de hogy kikötötte el, taláén a kígyó...Nem tom.
2010. aug. 24. 19:43
2/10 anonim válasza:
Elvileg nem volt. Az is érdekées kérdés, hogy Éva Ádám klónja volt-e, mert Isten Ádám bordájából csinálta Évát, tehát azonos volt a DNS-ük.
2010. aug. 24. 23:29
3/10 anonim válasza:
Az hogy Isten a képmására teremtett embert, azt képletesen vagyis elmebelileg és tulajdonságilag értelmezhetőek, bár nem tudni pontosan hogy Ádámnak és Évának volt-e köldöke de sztem nem,mivel ők nem születtek, Istennek pedig egyértelmű hogy nincs, a kutatások szerint az Isteni név jelentése-van,volt, és mindig is lesz..
2010. aug. 25. 19:01
4/10 anonim válasza:
Ádám és Éva nem létezett. Ez is vmi utalás, szóval máshogy kell értelmezned ezt a részt (is).
2010. aug. 25. 20:53
5/10 anonim válasza:
Ha a férfiaknak van mellbimbójuk, akkor Ádámnak is lehetett köldöke.
Végül is a Világmindenség megteremtése után nem nagy kunszt odabiggyeszteni egyet az első ember hasára.
2010. aug. 25. 23:06
6/10 anonim válasza:
tudtam, hogy ez lesz a kérdés, amikor megláttam a nagybetűst. :)
az én logikám szerint nem volt neki, de ki tudja...
2010. aug. 26. 14:57
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem volt, de Isten nem is szülte, hanem teremtette, tehát csinálta. Lombikprogram :)))
2010. aug. 26. 18:04
8/10 anonim válasza:
Ne haragudj (De tényleg)!De ilyen hülye kérdést életemben nem hallottam!Most komolyan ezen múlik a hited???
2010. aug. 28. 04:49
9/10 anonim válasza:
Valóban nem volt Ádámnak köldöke .De látom ,nem érted mit jelent az ,hogy Isten a saját képére teremtette az embert ?!!Ez nem azt jelenti ,hogy ugyanúgy nézünk ki ,hiszen akkor mi emberek is egyformák lennénk ,és hát Isten nem ember ,tehát nem néz úgy ki egyáltalán ,mint mi !
Úgy teremtett a saját képére ,hogy mi emberek képesek vagyunk visszatükrözni az ő tulajdonságait pl :szeretet,igazságosság stb...
2010. aug. 28. 20:24
10/10 anonim válasza:
Ha van isten, akkor nagyon jó anatómiából. Rossz üzletember, stb.. Nem tudom, hogy hiszek e benne, nem járok templomba, de azt sem mondom, hogy nincs. De ha találkoznék vele, biztos megkérdezném, miért volt a holokauszt, miért éheznek emberek, miért hullanak szét családok, miért halnak meg gyerekek, stb.. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!