Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért nem szünteti meg...

Isten miért nem szünteti meg a homoszexuális hajlamot?

Figyelt kérdés

- nem lenne ilyen halálos bűn,

- lennének az adott egyénnek kilátásai a keresztények által normálisnak nevezett életre,

- Isten is, a társadalom is, és az adott egyén is elégedett lenne

- nem kerülne Isten részéről semmibe.

2021. máj. 20. 20:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

Szabad akarata az aszexuálisnak van. Neki nem fog kényszeredetten felállni, ha elmegy előtte egy jóşeggű lány/fiú.

Ad kettő: Az isteneteknek pedig nincs ráhatása se a dalai lámára, se a csehszlovák kommunistákra, se az eszkimók vacsorájára, ezt tegyük rendbe eltévelyedett keresztény barátom.

2021. máj. 21. 02:03
 12/18 anonim ***** válasza:
42%

Nagyon sok olyan meleg ember van, legyen nő vagy férfi, aki a gyerekkori traumák miatt fordult a saját neme felé. Szeretetre szükségünk van, ez éltet mindent. Jó példa erre Lisa Montgomery esete. Én képtelen vagyok elítélni, pedig tudom mit tett. Igen, vannak bűnök. Igen, látom, hogy a homoszexualitást a Biblia bűnnek írja le. Nem vagyok vak. Megértettem.

De honnan tudjuk, hogy kit milyen út vezetett idáig? Honnan tudjuk, hogy mi, akik itt ítélkezünk, meg lobogtatjuk a Bibliát, mint egy törvénykönyvet és fújjogunk rájuk, nem e jóval nagyobb mocsokban vagyunk? Olyan szépen köpködjük a másikat, miközben kizárólag saját magunkkal kéne csak foglalkozni. :(

Mellesleg, bár már sokszor írtam és sosem tetszett senkinek sem, a Biblia közel 500 bűnt sorol fel. Jézus azt mondta, hogy az vesse rá az első követ... Itt tényleg mindenki mentes mind az ötszáz bűntől? Kizárt. Sőt, a Biblia kifejezetten leírja, hogy aki azt hiszi, hogy ő bűntelen, az nagy szarban van.

2021. máj. 21. 06:47
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

Jól van, látom megérkeztek a bűntelen és tökéletes hívők, akik képtelenek a szereteten keresztül nézni, ők annyira hibátlanok, hogy nyugodtan köpködhetnek bárkit. Legalábbis ezt hiszik. Erről két dolog jutott eszembe:

1: Még mindig Istené az ítélkezés joga, ti hiába veritek a nyálatokat

2: Van az a sztori, amikor egy szolgának elengedi a tartozását az ura, de ő viszont mással szemben erre képtelen. Na ti is ilyenek vagytok.

2021. máj. 21. 19:16
 14/18 anonim ***** válasza:
8%

Azért mert ha a homoszexuálisoknak elmondjuk, hogy tegyenek különbséget személyiségük és a bűn között akkor kemény ellenállásba ütközünk,mivel ez a dolog egy kötelék meg vannak kötözve vele és egyáltalán nem akarnak elszakadni ettől elfogadják az állapotukat.

Változtathatatlanok mindig úgy tudtam hogy Isten a

változtathatatlan és a rosszat megváltoztatja jót alkot helyébe és már olyat is

hallottam hogy a meleg keresztény Istennel megbeszélte ezt az állapotát aki elfogadja hogy ő ilyen és nem is kell neki megváltoznia.

Isten a barátainktól nem de az ellenségeinktől meg szabadít bennünket a homoszexualitással az a probléma hogy az ilyen embereknek a személyiségükhöz hozzátapad ez a dolog, ez a életmód, természetesen ez mögött démon vannak akik a Jézabel szellemének az

alárendeltjei.

Isten és mi hívők szeretjük a bűnöst de Isten és

mi hívők nem szeretjük a bűnt....

Ez egy tanítás erről a témáról:

[link]

2021. máj. 22. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:
A termászet, létezés része. Nem lehet csak úgy kivenni bármit az egységből, mert az akkor nemnlenne teljes.
2021. máj. 22. 20:57
 16/18 anonim ***** válasza:
6%
A homoszexualitás egy szellemi kötözöttség, amitől meg kell szabadulni.
2021. máj. 23. 00:33
 17/18 anonim ***** válasza:
11%
A vallás egy szellemi kötözöttség, amitől meg kell szabadulni.
2021. máj. 23. 21:12
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert az élet természetes része. A heteroszexuális hajlamot sem szünteti meg. Miért tenné?
2021. júl. 23. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!