A Szcientológia valóban pénzt csal ki a követőitől?
Figyelt kérdés
Sok rosszat hallotta erről az új vallásról, úgy tudom hogy Magyarországon is jelen vannak. Ez a vallás tényleg egy átverés hogy minél több pénzt csaljanak ki az emberekből?2021. máj. 18. 19:00
11/11 Arigattto válasza:
Akinek a családja tönkre ment, a családi vagyon eltűnt, akit elnyomó személynek nyilvánít az "egyházacska" vagyis szervezet, azoknak természetes, hogy a szcientológia a legjobban mérgező szervezet szerte a hazánkban. Hozzá képes a Hitgyüli pásztorgyűlés.
Családok szakadnak szét. Emberek lépnek ki a családból jó esetben, ha nem akkor pedig elveszik minden fillér, mert aki nem jelentkezik az egyik tanfolyam elvégzése után automatikusan, azt zaklatják. Zsarolják az auditáláson kikotyogott titkokkal, bűnökkel... stb. Nincs határ az aljasságban.Aki teheti kerülje el ezer mérföldre ezt a borzalmat! Saját tapasztalat. Én megéltem a poklot ezzel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!