Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istennek és az angyaloknak...

Istennek és az angyaloknak milyen a neme?

Figyelt kérdés

Ha ilyen semleges neműek akkor lmbtq-tagok?

Meg amikor az emberek a mennybe mennek ők megtarthatják a nemüket?

2021. máj. 16. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A mennyországban csak személyiségek vannak. Lelkek. Ezek végtelen tökéletes állapotban léteznek. Olyan, mint egy energiagömb, csak végtelen.

Ott nincs nem, csak egy örökké fonódó villanás.

Nincs nemük, személyiségük van.

2021. máj. 17. 15:14
 12/15 anonim ***** válasza:
16%
Nem mindegy milyen angyalok, csak a rossz parázna angyalok választanak nemet paráznaságuk pillanatában! Ezért kitaszítottság a jutalmuk, amikor is a nemük fizikailag véglegeződik és ezen változtathatatlan test birtokosaiként az úr segedelme nélkül kénytelenek egy adott ideig élni és egy célt elérni!
2021. máj. 27. 05:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy ezt a hülyeséget melyik ezos oldalon olvastad?

2021. máj. 27. 11:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem kérdezheted meg, de ha már megkérdezted....

Nem olvastam sehol, saját kútfőmből írtam!

2021. máj. 29. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Az angyaloknak valami más van megkülönböztetésül. Istennek nincs neme, ő csak egy személyiség.

Amikor az ember a mennybe kerül, addigra már rég nem ember. Utoljára a negyedik dimenzióban vagy fizikai is, utána már elhagyod a fizikai létet, így nemtelenné leszel, egy energia leszel, aminek személyisége van.

2021. júl. 24. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!