Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy kicsit fura kérdés,de...

Egy kicsit fura kérdés,de érdekel; van a Bibliában bármilyen szó reinkarnációról vagy ez megtévesztés?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 22:35
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Egy elég sokat mondó jel, hogy Júdea provinciában Jézus idején nem volt jelen a buddhizmus, sőt valószínűleg úgy az egész közel-keleten nem volt jelen abban az időben. Jézus tanítási alapjaiban különböznek a buddhista tanoktól, teljesen mást tanít a legfontosabb kérdésekben.

Ezek tudtában akkor mi köze lehetne?

Mert ha valaki ír egy "merész" állítást, akkor jó lenne az tényszerűen igazolni. Persze ez nyilván lehetetlen, ezért kaptam válasz helyett visszakérdezést.

2021. máj. 17. 22:10
 32/34 anonim ***** válasza:

Jézus megszületett, majd hirtelen 30 éves lett?

Azért kérdeztem, mert azt hittem tényleg vannak valami jelek, olyan határozottan mondtad.

A buddhista út itt mást jelent, nem Szidharta Buddhát, és a tanítását.

A jézusi Mennyországba analóg a buddhista mennyei világokkal, mint Amithaba Buddha világa, vagy a Tiszta Föld mennyei világ.

Nézd a megfogalmazott értékeket...ne vedd el ami nincsen odaadva neked, tartozkodj a hamis beszédtől, a tudatmódosítóktól, ne öli...tényleg nem hasonlít?

Ez nem a mózesi Levi fiai és egyéb "ölj meg mindenkit, és vedd el a városukat, stb"

2021. máj. 17. 22:21
 33/34 anonim ***** válasza:
Tabletről írok, és nincs kedvem hosszan bontogatni, sry ☹️
2021. máj. 17. 22:23
 34/34 anonim ***** válasza:

Nagyon keveset beszél erről, ahogy más dimenziókról, és hasonlókról, mert ez nem szükséges tudás isten követéséhez.

Párszor már olvastam belőle olyat, ami a reinkarnációra utal, de rég volt már.

2021. júl. 24. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!