Két angyal összekoccanhat, vagy átmennek egymáson?
Csak az tud össze koccanni ami anyagból van, ami nem anyagi hanem szellemi, az nem tud összekoccanni fizikai értelemben.
Az angyaloknak szellemi/lelki testük van, ezért nem tudnak összekoccanni.
De szeretni tudják egymást, tehát a lelkek meg tudják egymást ölelni, persze nem fizikai értelemben.
Ez a fajta ölelés valójában sokkal több, mint a fizikai ölelés, mert a fizikai test inkább akadályozza és lehatárolja semmint segítené a szeretetünknek a megélését! :)
Csak gondolj bele abba, hogy milyen sokat kell fáradnunk ahhoz, hogy láthassuk azokat akiket szeretünk, de távol laknak tőlünk.
":D 2-as lol ez jó volt
mivel isten országa végtelen mivel nincs reinkarnáció ezért minden újszülött egy új lelket jelent tehát a szellemeknek nem kell sem idő sem tér emiatt egy térben léteznek az összesen!
habár nekem van egy olyan elképzelésem hogy a világűr azért létezik hogy minket tároljon ":DDD konkrétan a világegyetem végtelen térrel rendelkezik
persze az is igaz hogy az energiának nem kell sem tér sem idő! a nagy bumm előtt is volt valami mégpedig energia de ekkor nem volt semmi sem sem tér sem idő! ami miatt a fizika igazolja hogy az energiának nem kell tér egyszóval nem ütköznek egymásba bele!
amúgy az összeütközést a nukleáris kölcsönhatás okozza ami a részecskéket összefogja emiatt nem tudnak azok áthaladni egymáson mert a köztük lévő kölcsönhatás/erő/ nem engedi
Átmennek egymáson.
A lelkek minden. "Mindenhol" vannak. Nem térben vagy időben, hanem lényegileg. Én már voltam a mennyország részeként lélek, éreztem milyen a végtelen létezés. Ott örök ölelés van. Végtelen imádás. Felfoghatatlan testvériség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!