Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény hívők, ti hogy...

Keresztény hívők, ti hogy fogadnátok, ha egyetemi kollégiumban kiderülne a szobatársatokról, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés

2021. máj. 1. 13:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy. Ha engem nem környékez meg, nincs közöm hozzá. Ha esetleg megkérdezné a véleményemet, elmondanám.
2021. máj. 1. 13:34
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
MI közöm a szobatárs nemi orientációjához? Ha nem én vagyok a kiszemeltje, akkor nem érdekel!
2021. máj. 1. 13:46
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Én, keresztény hívőként elég nagy baromságnak tartom, ha valaki azért nem akar elfogadni valakit, aki amúgy tök normális ember, csak mondjuk meleg, mert azzal érvel, hogy hát Ő mély keresztény hívő...

Én még olyan tanítást nem hallottam a keresztény tanokban, ami nem az elfogadást, a szeretetet hírdeti.

Olyan kitételt sem láttam, hogy szeresd felebarátodat, KIVÉVE ha meleg.

Aki kereszténynek tartja magát az inkább a keresztény értékeket kellene, hogy figyelembe vegye, ami nem a homofóbia, hanem a szeretet, elfogadás.

2021. máj. 1. 13:47
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Én nem ítélek el senkit
2021. máj. 1. 14:16
 5/18 anonim válasza:
85%

Nem csinálnék belőle ügyet, mint ahogy abból sem csináltam, amikor láttam egy biszex, keresztény (katolikus) lány ismerősömet lánnyal smárolni.

19/F/református

2021. máj. 1. 14:17
 6/18 anonim válasza:
95%
Különösebb megbotránkozás vagy akármi nélkül letudnám és elfogadnám a tény állást. Ha rám mozdulna úgy, és szeretne tőlem valamit romantikus téren, akkor diplomatikusan de a szeretet szavával elutasítanám.
2021. máj. 1. 16:45
 7/18 anonim ***** válasza:
63%

Ha rám mozdulna, vagy fiúkat hozna a szobába, akkor az azért zavarna.

Nem laknék olyan szobában, ahol Szájer Józsi féle bulik vannak.

2021. máj. 1. 20:07
 8/18 A kérdező kommentje:

"Nem laknék olyan szobában, ahol Szájer Józsi féle bulik vannak."

Szájer meg Orbán Viktor szobatársak voltak. :D

2021. máj. 2. 10:05
 9/18 anonim ***** válasza:
98%
Attól, hoyg egy szobában laksz egy meleggel, még nem valószínü, hogy éppen ott akar bulikat tartani!
2021. máj. 2. 10:40
 10/18 anonim ***** válasza:
57%
Ha egyetemista, akkor valószínűleg nincs pénze hotelre, így marad a kollégiumi szoba.
2021. máj. 2. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!