Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Honnan tudom meg, mi az igazság?

Honnan tudom meg, mi az igazság?

Figyelt kérdés
Egy punkosdi gyulekezet tagja vagyok. Az utobbi idoben viszont egyre tobb bennem a ketelkedes. Nem Isten letezeseben, abban biztos vagyok. A halal utani dolgok amirol nem tudom mi az igaz. Ahova en jarok, ott a szokasos menny vagy pokol, semmi mas opcio elv mukodik. De kerdem en. Ha Isten jo, megbocsat, szeret mindenkit, akkor miert kuldene a pokolba egni az orokkevalosagig. Barki barmit is tett a foldon, szerintem egy ember sem erdemel ilyen sorsot, nemhogy esetleg egy olyan aki viszonylag normalis eletet el csak nem kovette az Urat. Honnan fogom egyaltalan megtudni, hogy miben kellene hinnem? Nehez igy beulni az istentiszteltre, hogy ketelyek vannak bennem afelol amit a pasztor mond. Mi az igazság? Es honnan tudhatom, hogy az tenyleg az igazság?
2021. ápr. 30. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Evanko egyik link sem működik! :)
2021. ápr. 30. 18:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nem tudom, hogy mi a baj a punkosdi gyulekezettel? Nem a vallas miatt jarok oda, hanem, hogy hozam hasonlo Istent kereso emberek kozott lehessek, csak most elbizonytalanodtam ebben es nem igazan tudom, hogy mit higgyek.
2021. ápr. 30. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Elnézést a pontatlan linkekért, ismét küldöm, remélem most már minden működni fog.

A halhatatlansággal, és az örök élettel kapcsolatban, ajánlom megtekinteni ezt a két videót:

1) https://www.youtube.com/watch?v=SIbIC_URwx0 ,

2) https://www.youtube.com/watch?v=CDLiMw_8-Ro

Érdemes elolvasni ezt a két szövegrészt is:

1) [link]

2) [link]

2021. máj. 2. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a 13-as linkjei nem a keresztény tanításon alapulnak. Jehovás félrevezetés mind.
2021. máj. 2. 18:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Adj magadnak időt. 350-400 év múlva már nem lesznek ilyen lételyeid. A fejkődésben higgy, és a tényben, hogy mindenki viszatalál isteni önvalójához.
2021. máj. 2. 19:59
 16/17 anonim ***** válasza:
A 14-es üzenetre válaszként: amikor valakit vádolsz és nincs bizonyítékod, az nem rágalmazás és hazudozás? Az általam javasolt két videóban és a két szövegrészben hol találtál a Bibliával ellentétes tanításokat? Ha vannak bizonyítékok a szavaid mögött,akkor légy szíves, tárd fel.
2021. máj. 3. 16:22
 17/17 anonim ***** válasza:
valaki be tudná nekem bizonyítani, hogy isten létezik?
2021. máj. 9. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!