Hívők miért vágynak a másvilágra?
Figyelt kérdés
Én mindig azt mondom addig a jó míg e földön élünk. Oda át már kitudja. Én nem hiszek se a biblianak semminek. De Istenben hiszek! De hogy milesz oda at nem tuggyuk2021. ápr. 18. 22:04
1/18 anonim válasza:
Talán, ha rossz a földi életük. Sokat szenvednek itt.
A muszlimok meg a 72 szűz lány miatt.
2/18 anonim válasza:
Mert azt hiszik hogy ott majd minden szép és jó lesz.
3/18 anonim válasza:
Én nem várom a halált annak ellenére se, hogy hiszem, hogy van mennyország.
De egyébként a Biblia nem is ösztönöz arra, hogy te várd a másvilagot minél előbb eljön annál jobb.
4/18 anonim válasza:
mi jó azon, ha minél előbb meghalsz?
5/18 anonim válasza:
Jézus ekkor ezt mondta neki: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz én bennem, ha meghal is, él;
6/18 anonim válasza:
de ez nem azt jelenti, hogy arra vágyj. az életet is ő adta a Biblia szerint. én amíg hittem, addig sem vágytam a mennyországra.élni jó, és az élet szép
7/18 A kérdező kommentje:
6# mostmÁr nem hiszel?
2021. ápr. 18. 23:28
8/18 anonim válasza:
Nem másvilágra vágynak, hanem az őrök életre. Az igaz Jézusban élő emberek jutnak el oda. Hát amilyen gyarló, énközpontú, fukar, telhetetlen, hataloméhes emberekkel teli világban élünk, miért ne várnák? De ne azt gondold hogy meghalni szeretnének, hanem a Bibliában leírt szép életbe vágyódnak.
9/18 A kérdező kommentje:
8# hívők se szentek, ők is egy bűnös halandók,, csak Jézus volt a szent a foldon, senki màs
2021. ápr. 18. 23:44
10/18 anonim válasza:
Csak Jézus tudja a hívőkön elvégezni azt a munkát ami által Isten befogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!